in ,

VIDEO: Pușcărie pentru baragladina care a sunat la 112 spunând că o doare în pwlă de Covid!

tigan 112 coronavirus

Un influencer de TikTok, urmărit de peste 11.000 de bombardieri, manelari, balabuste și cocalari, a sunat la 112 pentru a face mișto de operatori, în plină stare de urgență, reclamând pe un ton îngrijorat că îș doare în pwlă de coronavirus.

Identificată ulterior, baragladina cu tupeu a fost penalizată la portofel cu 1000 de lei, în ciuda măsurilor dure pe care guvernanții le anunțau pentru cei care nu respectă izolarea și carantina sau dau autorităților informații false.

Potrivit OUG de modificare a Legii 286/2009 privind Codul penal, adoptată de Guvern, la propunerea Ministerului Justiţiei, fapta romulanului cu harfe penale se încadrează la infracțiunea de fals in declarații, reprezentînd în fapt declararea necorespunzătoare a adevărului, făcută unei persoane dintre cele prevăzute în art. 175 CP sau unei unități în care aceasta își desfășoară activitatea în vederea producerii unei consecințe juridice, pentru sine sau pentru altul, atunci când, potrivit legii ori împrejurărilor, declarația făcută servește la producerea acelei consecințe, se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 2 ani sau cu amendă.

Așteptăm reacția conformă a autorităților.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
paul-goma

A murit Paul Goma! Ce n-a putut Ceaușescu, a reușit coronavirusul!

maria almasan

O mare vedetă critică alături de Marina Almașan diaspora: ”Rămâneți în coronasloboz acolo unde ați plecat, distrușilor!”