in , ,

Ca urmare a agravării stării sale de sănătate, Sorina Pintea a solicitat, pe lângă perfuzia cu euro, și o injecție de lei!

sorina pintea

Sorina Pintea, intransigenta ministra a sanatatii a fost arestata pentru ca, dupa cum invoca sursele juduciare: „A demonstrat un nivel ridicat de perseverență infracțională”.

Conform cererii sale, prezentată duminică seară, Pintea, care a fost diagnosticată cu dermatomiozită, acuză agravarea stării de sănătate si , ca urmare, a solicitat transferul ei la Spitalul Sfanta Maria.

Fosta ministra afirmă că din cauza simptomelor – parestezii faciale şi la nivelul membrelor, stări de vomă, dificultăţi de înghiţire, senzaţia de apăsare la nivelul esofagului, are nevoie urgenta de o perfuzie cu cateva mii de euro si in plus, pentru stabilizare, de injectii masive cu lei romanesti.

”Ca membru marcant al PSD nu mi-as fi permis niciodata sa iau spaga, mita, parandarat sau comision. Am fost nevoita sa primesc cei 120 000 euro intrucat imi erau necesari pentru sanatate. De cand m-am imbolnavit, in urma cu foarte multi ani, daca nu-mi fac regulat injectiile de capital, risc sa-mi pierd cunostinta si sa cad din picioare”,a declarat Sorina Pintea, pe patul de spital.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Casieriță bătută de cumpărători pentru că se scuipa pe degete ca să numere banii!

refugiati sirieni

Ospitalitatea românească pusă la grea încercare: sute de mii de refugiați sirieni vor să se bucure de frumusețile României!