in ,

O mare vedetă critică alături de Marina Almașan diaspora: ”Rămâneți în coronasloboz acolo unde ați plecat, distrușilor!”

maria almasan

Echilibrata si impartiala cum ii sta bine unei mari vedete de televiziune care, maine, poimaine, implineste o suta de ani de cand ”ne distrează pe micul ecran”, Marina Almajan a transmis diasporei un mesaj cum rar se poate auzi si vedea in spatiul public.

„Cei care ne-au adus in dar, de Paste, coronavirusul sunt aia care muncesc la negru si care fenteaza autoritatile din tarile unde s-au adapostit. Sunt concetățenii nostri care au dat buzna „în lumea civilizată”, dar nu pentru a i se alinia, ci pentru a fura, tâlhări, înșela sau chiar ucide, cu sânge rece. Pentru a scuipa, prin toate acestea, imaginea țării lor. Aceștia sunt „românii care se întorc brusc acasă”! Ei se află în spatele panicii generale, a oamenilor ce au început să ne moara, a medicilor care-și riscă viața în aceasta luptă crancenă. Ei sunt descreierații care și-au dat, brusc, seama că, la o adică, numai fraierii din țara ta îți pot veni în ajutor”, a urlat doamna Almajan, cunoscuta intre prieteni ca ”Marina Galina”.

In ajutorul teoriei sale extrem de profunde a sarit si Antonio de la Popleaca, aka Anthony Hollywood JR, erudit filozof si sociolog recunoscut la nivel international. Dansul se arata la fel de ofuscat precum Marina de intoarcerea acasa a diasporenilor insa, spre deosebire de dansa, este de acord sa vina infractorii care ”oricum o sa gaseasca casele pline de oamenii deci n-o sa faca nimic rau”, in schimb pe ”fraierii care au plecat la munca ii trimite, franc, in sloboz”. Mesajul prietenului doamnei Almajan a fost inregistrat video si de aceea va invitam sa-l vizionati fiindca este plin de pilde intelepte.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
romica puceanu

Video uluitor! Romica Puceanu a cântat despre coronavirus în urmă cu aproape 50 de ani!

trei romi urziceni

Trei romi, fugiți din izolarea la domiciliu, au fost prinși de polițiști și trimiși la Centrul de Carantină din Amara!