in ,

O mare vedetă critică alături de Marina Almașan diaspora: ”Rămâneți în coronasloboz acolo unde ați plecat, distrușilor!”

maria almasan

Echilibrata si impartiala cum ii sta bine unei mari vedete de televiziune care, maine, poimaine, implineste o suta de ani de cand ”ne distrează pe micul ecran”, Marina Almajan a transmis diasporei un mesaj cum rar se poate auzi si vedea in spatiul public.

„Cei care ne-au adus in dar, de Paste, coronavirusul sunt aia care muncesc la negru si care fenteaza autoritatile din tarile unde s-au adapostit. Sunt concetățenii nostri care au dat buzna „în lumea civilizată”, dar nu pentru a i se alinia, ci pentru a fura, tâlhări, înșela sau chiar ucide, cu sânge rece. Pentru a scuipa, prin toate acestea, imaginea țării lor. Aceștia sunt „românii care se întorc brusc acasă”! Ei se află în spatele panicii generale, a oamenilor ce au început să ne moara, a medicilor care-și riscă viața în aceasta luptă crancenă. Ei sunt descreierații care și-au dat, brusc, seama că, la o adică, numai fraierii din țara ta îți pot veni în ajutor”, a urlat doamna Almajan, cunoscuta intre prieteni ca ”Marina Galina”.

In ajutorul teoriei sale extrem de profunde a sarit si Antonio de la Popleaca, aka Anthony Hollywood JR, erudit filozof si sociolog recunoscut la nivel international. Dansul se arata la fel de ofuscat precum Marina de intoarcerea acasa a diasporenilor insa, spre deosebire de dansa, este de acord sa vina infractorii care ”oricum o sa gaseasca casele pline de oamenii deci n-o sa faca nimic rau”, in schimb pe ”fraierii care au plecat la munca ii trimite, franc, in sloboz”. Mesajul prietenului doamnei Almajan a fost inregistrat video si de aceea va invitam sa-l vizionati fiindca este plin de pilde intelepte.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
tigan 112 coronavirus

VIDEO: Pușcărie pentru baragladina care a sunat la 112 spunând că o doare în pwlă de Covid!

trei romi urziceni

Trei romi, fugiți din izolarea la domiciliu, au fost prinși de polițiști și trimiși la Centrul de Carantină din Amara!