in , ,

În lupta ei anti-vaccinuri, Olivia Steer îl demască pe Raed Arafat

Olivia Steer continuă lupta anti-vaccin și anti-tot-ce-înseamnă-știință-medicală și publică tot felul de rețete băbești prin care se jură că poate eradica coronavirusul.

Deranjat de insistența îndrăgitei vedete tv, Raed Arafat a replicat „că nu este suficient să fii persoană publică pentru a rezolva orice boală pe baza salatelor de ceapă și usturoi”, fapt pentru care a fost trecut de nevasta lui Moisescu în dosarele cu teroriști medicali.

Fiind obișnuită cu atacurile la adresa ei din partea angajaților din Ministerul Sănătății, Olivia nu s-a descurajat absolut deloc, și-a susținut tezele postându-și notele obținute la Științele Naturii în scoală generală ( numai medii de 8 și de 9) și, după ce a întreprins o amplă ancheta în legătură cu pregătirea și cariera șefului SMURD, a făcut publice concluzii de-a dreptul cutremurătoare:

”Cetățeanul cunoscut în Romania sub numele de Raed Arafat, se numește de fapt, Peter Strauss, este actor de origina americana și a devenit celebru în serialul ”Om bogat, om sarac”, unde a interpretat rolul lui Rudy, fratele lui Tom Jordache. El nu are studii de medicina și a ajuns în Romania cu ocazia filmării unui western, în anii ´80, co-producție Yugoslavia-RDG-Romania-Franța, după care s-a pregătit pentru rolul de doctor. Pe baza unei diplome false, realizate de un scenograf foarte talentat la desen, el a reușit să penetreze în sistemul de sănătate al tarii noastre. Pentru puseurile sale de impostura i-aș recomanda domnului Raed, pardon, Peter Strauss, o tinctură din codiță-șoricelului și infuzii cu aburi de ciuboțica-cucului”.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Raed Arafat, despre noile restricţii: „Purtarea măştii de protecţie peste tot e una dintre cele mai eficiente măsuri” – VIDEO

Tânăra România a fost răpită şi agresată continuu de o reţea de interlopi!