in ,

Mihai Fifor și cei 7 ani de la coasă: ”Iohannis trebuia să o sune pe Dăncilă, să-l felicite!”

fifor la coasa

Gentil ca mai totii ardeleanii, Iohannis a afirmat in campanie ca Ponta a fost mult mai rezonabil decat Dancila, de aceea a refuzat o dezbaterea cu tanti din Videle. Poate aceasta este singura minciuna sau greseala neintentionata a presedintelui din prestatia lui electorala. Domnule Iohannis, Victor Viorel Ponta fost de o mie de ori mai marlan si mai mincinos decat Viorica Vasilica  dar, cu toate astea, dupa ce a pierdut meciul, v-a sunat sa va felicite.

In urma anuntului privind rezultalele de duminica, s-a zvonit prin targ ca, neconflictuala, mama implicata si inginera de renume, Dancila, l-a sunat pe presedinte si, fara sa spuna nimic, i-a pus o manea la telefon.

Pentru a afla daca este adevarata aceasta initiativa, jurnalistii au facut investigatii chiar in sanul PSD-ului si, de la domnul Fifor, au primit cea mai halucinanta explicatie:

”Daca era cu adevarat barbat, o suna Iohannis pe doamna Viorica, ca sa-l felicite, nu ea pe el”.

Se vede ca bibliotecarul Misu a stat mai mult prin curte la tigari, decat printre rafturile cu carti care l-ar fi putut cizela in alt fel.

Dupa mintea lui si Simona Halep ar trebui sa-i sune pe toti romanii dupa ce castiga un meci ca altfel nu poate fi felicitata.

Auzi, Misulache! Tu cand vrei sa afli mersul trenurilor astepti sa te sune cucoana de la biroul de informatii al garii sau dai bip ca sa nu consumi minutele?

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
dancila iohannis

Declarațiile învățătoarelor celor doi candidați după anunțarea rezultatelor parțiale ale alegerilor

dancila la sapa

Inginerei matematiciene Dăncilă nu-i e frică de demisie pentru că are o meserie la brazdă…