in , ,

Minor arestat după ce a spart o frizerie pentru a se tunde de unul singur!

minor arestat

Un tânăr american din Denver, în vârstă de 17 ani, aflat sub influența unor droguri sintetice, spun anchetatorii, a dat buzna cu autoturismul personal într-o frizerie locală, provocând pagube de zeci de mii de dolari.

Conform raportului oficial al poliției, Tomothy Heinz le-ar fi spus ofițerilor că nu intenționa să spargă Barber Shop-ul, ci doar să-și ofere de unul singur o tunsoare, exasperat după atâtea săptămâni de măsuri restrictive impuse de coronavirus.

„Suspectul a intrat în fereastra din față a salonului de coafură cu mașina sa personală, s-a așezat pe scaunul de frizerie și a început să-și tundă părul înainte ca polițiștii să apuce să intervină”, a explicat reporterilor șeriful adjunct Alan Johnson.

Nu se știe în prezent dacă Heinz suferă și de unele probleme de sănătate mintală sau dacă comportamentul său se datorează numai faptului că, la vremea comiterii infracțiunii, se afla sub influența drogurilor. După ce s-a tuns zero, tânărul și-a epilat și pieptul, brațele, picioarele și părul pubian, înainte ca poliția din Denver să-l aresteze, conform filmărilor de supraveghere eliberate.

„Mi-aș fi dorit ca minorul să ne fi solicitat o tunsoare gratuită, în regim de urgență, ne-ar fi salvat o mulțime de probleme și de pagube de zeci de mii de dolari”, au declarat jurnaliștilor proprietarii afacerii.

Săptămâna trecută, un eveniment similar a avut loc în momentul în care un bărbat a intrat cu mașina într-un cabinet dentar din Denver, invocând faptul că avea nevoie urgentă de o extracție de măsea.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
mafioti osica

Adevarații mafioți din Osica, Olt, consumă mici și bere de 200 de lei și servesc amenzi de 80.000!

tanc fier vechi barbulesti

Bărbuleștiul se pregătește pentru carantină! S-au deschis trei centre REMAT și două magazine de efecte militare.