in ,

Inginerei matematiciene Dăncilă nu-i e frică de demisie pentru că are o meserie la brazdă…

dancila la sapa
”Pană să mă dea mămica la școala de petrol am fost și io la colectivă, da´ nu m-am ars în păpușoi ca alte fete de-o seama cu mine!”

Multi carcotasi ii plang de mila competentei sefe a PSD-ului inoculand ideea ca, o data demisionata din functie, va ajunge pe strada. Oamenii uita insa ca doamna Dancila are o meserie la baza, nu ca altii care au intrat degeaba in politica, si in plus, poate trai foarte decent si din hobby-ul ei de a da meditatii la matematica.

Inca de la prima ora a diminetii de luni, dupa cosmarul trait la alegerile de duminica, tanti Viorica a anuntat ca paraseste partidul nerecunoscator si se angajeaza la exploatatia agricola a unui unchi din Turnu Magurele.

”Mi-a placut mult perioada din ultimii ani in care am descoperit luxul si frecatul mentei pe un purcoi de bani insa nu mi-e frica sa o iau de la capat deoarece nu mi-e rusine de munca. Vreau sa-mi pun in valoare cunostintele de inginerie dar, pentru recapitulare, am decis sa o iau de la zero si m-am angajat deja ca ziler in agricultura, acolo unde voi lucra cu niste colective de oameni ai muncii, de-ai nostri, din popor, care la aceste alegeri sigur au votat cu inima”, a declarat Dancila.

What do you think?

Written by Opinia Pudică

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
fifor la coasa

Mihai Fifor și cei 7 ani de la coasă: ”Iohannis trebuia să o sune pe Dăncilă, să-l felicite!”

Psiholog: Frica ne afectează corpul și ne ține departe de succes