in ,

Nu toată Pro Romania vrea să lingă acolo unde a scuipat: ”Cu Olguții nu mai pot fi coleg!”

olguta-vasilescu-claudiu-manda-mircea-titus-dobre-33

Intelepciunea stramoseasca are o vorba: ”dupa ce se marita, fostele curve ajung cele mai bune femei de casa”. Cam asa parea ca se va intampla si cu cele doua cucoane de moravuri usoare cunoscute sub pseudonimele politice de PSD si Pro Romania despre care, in ultimele zile, se vorbea ca si-au facut promisiuni de casnicie si juraminte de iubire eterna. Si totusi, printre fugarii din marea famiglie Dragnea Nicolae se mai gasesc si oameni cu principii care, oricat ar incerca onestul Victor Viorel sa-i imbarlige, nu vor sa linga acolo unde au scuipat si sa se combine cu PSD-ul.

Deputatul Pro România, Mircea Titus Dobre, exclude întoarcerea, în PSD, a partidului condus de Victor Ponta, spunând că nu poate fi coleg cu „Olguții”, făcând referire la Claudiu Manda și Olguța Vasilescu.

”S-a schimbat ceva in PSD de cand nu mai este Dragnea? Nimic, va asigur eu. Sunt aceiasi Olguti, Codrini , Serbani si Mitraliere care ne-au distrus partidul. Eu nu vreau sa mai fiu coleg cu asemenea specimene”, a declarat Dobre.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
brexit taranul cu maserati

Brexitul lovește unde ne doare mai tare! Vremuri grele pentru românii din U.K!

Valentin Ceaușescu își cere drepturile de victimă a Revoluției: „Mi-au omorât părinții! ”