in ,

Românca cu cel mai sexy fund îl felicită pe Ion Iliescu la împlinirea vârstei de 90 de ani!

romanca sexy ion iliescu

Pe langa milioanele de romani care il injura pe primul presedinte ales dupa 1989, Ion Iliescu, in afara de nostalgicii comunismului ,  exista si tineri de la care nu te-ai astepta sa simpatizeze un simbol al celei mai odioase oranduri din istoria omenirii.

Andreea Vasile, cunoscută în mediul online drept Andrea Abeli, este una dintre cele mai bine plătite românce de pe Instagram! Tânăra de 35 de ani câştigă nu mai puțin de 1,5 milioane de dolari pe an de pe urma fotografiilor în care își expune… posteriorul.

Andrea Abeli și-a părăsit jobul din București și în doar doi ani de zile a ajuns model pe Instagram, devenind astfel un nume greu în industria fashion.

La ultima postare, senzuala Andreea si-a socat fanii cu un mesaj plin de dragoste adresat presedintelui Ion Iliescu cu ocazia implinirii varstei de 90 de ani.

”Stiu ca din cauza lui au murit mii de romani si ca el nu ar fi dorit ca Romania sa fie o democratie adevarata. Totusi , daca nu l-ar fi omorat el pe Ceausescu, eu nu as fi ajuns nici in vis ceea ce sunt astazi si , sigur, as fi lucrat ca tesatoare intr-o fabrica sau ca menajera si amanta in casa vreunui activist PCR. De aceea ii doresc ´´La multi ani´´ si ii trimit cateva poze cu mine, ca poate doamna Nina nu a avut niciodata curajul sa-i arate bucile”, a transmis fermecatoarea Andreea.

What do you think?

Written by Opinia Pudică

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
popa din huedin sicriu homosexuali

Video: El e preotul din Huedin care i-a spălat de păcate pe doi tineri băgându-i într-un sicriu!

coronavirus

91 de persoane izolate din pricina coronavirusului în județul Ialomița!