in ,

Declarațiile învățătoarelor celor doi candidați după anunțarea rezultatelor parțiale ale alegerilor

dancila iohannis

Nu stim cate sute de ani le vor trebui unor judete precum Olt, Teleorman sau Mehedinti ca sa se dumireasca in legatura cu minciuna PSD-ului insa pentru restul tarii nu a fost nicio surpriza rezultatul acestor alegeri.

Incercand sa inteleaga mecanismul dupa care romanii au putut vota doi candidati atat de diferiti, reporterii nostri au pus aceeasi intrebare pedagogilor care le-au indrumat primii pasii in viata doamnei Dancila, respectiv domnului Iohannis:´´ Cum era in copilarie?´´

”Va intrebati de ce Werner n-a sarit intr-un picior, ca domnul Geoana, cand a aflat ca a castigat si cel de-al doilea mandat de presedinte? Este foarte simplu: Iohannis este un om obisnuit de mic cu succesul pentru ca a fost un elev eminent si , ca atare, era normal sa culeaga laurii toata viata”, a declarat invatatoarea lui Iohannis.

”Nu mi-o amintesc pe Viorica in clasele mici, probabil ca era un elev sters, submediocru. Am urmarit-o insa de cand a ajuns in prim-planul politicii, adusa de Dragnea, si mi-am dat seama ca, prin prestatia ei, ne-a facut orasul si tara de rusine”, s-a confesat fosta invatatoare a Vioricai Rodica Vasilica Dancila.

What do you think?

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
rezultate alegeri ialomita

Rezultate alegeri prezidențiale: Ialomița schimbă culoarea după 30 de ani!

fifor la coasa

Mihai Fifor și cei 7 ani de la coasă: ”Iohannis trebuia să o sune pe Dăncilă, să-l felicite!”