in ,

Viorica Dancilă are toate șansele să-i devină soacră Ralucăi Podea, fosta logodnică a lui Pastramă!

raluca podea dancila

Sigur pe farmecul personal si puterea lui de seductie, fiul doamnei Dancila, nu are nicio problema ca mamica nu mai este la butoanele puterii si, dupa un divort relativ discret, incearca sa-si refaca viata intima. Cum pana la varsta asta a fost ghidat numai de fusta si relatiile Viorichii, strengarul Victoras  realizeaza ca acum este mult mai greu sa prinda ceva de calitate doar bazandu-se pe propriile forte asa ca arunca navodul in garla „mondenului”unde pescuiesc toti barbatii amatori de cotarceala la rapid. Smecherit si calit la maxim prin caminul cultural din Videle, Victoras nu este usor de coclit dar , cu o experienta sexuala care nu depaseste una bucata femeie, si lui ii este dificil sa agate ceva mai de calitate decat panarame de club.

Cand Viorica era premierul tarii, baiatu´  lu´ mamica, a prins o fata frumoasa, cuminte si cu scoala. Imediat ce eroina familiei e trecut in anonimat, Victoras a ajuns sa zica ”bogdaproste”  oricarei tanti il atinge din greseala la cuc.

De ceva timp el este vazut alaturi de Raluca Podea, fosta logodnica a lui Florin Pastrama, ajunsa celebra dupa ce, abandonata de acesta, s-a luat „in muie si-n sloboz” cu onorabila doamna, Brigitte Sfat.

Chiar daca nu este intru totul pe gustul intelectualei Viorica, tanara Raluca a fost acceptata la bratul irezistibilului Victoras din simplul motiv ca cineva trebuia sa-i tina mana ocupata, „ sa n-o ia micutul razna de-atata singuratate”.

„Nu ma deranjeaza ca nu mai e fata mare. Macar ea sa aiba mai mult experienta fiindca Victoras al meu nu s-a dezverginat nici dupa prima casatorie. Sper ca dupa ce or face nunta sa nu-i ceara bani la fiecare pipaiala cum era ea obisnuita inainte”, a declarat plina de entuziasm, Viorica Dancila.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
primar tudorache

Opoziția atacă amenzile legate de starea de urgență de parcă Iohannis ar fi prins liliacul și Orban i-ar fi scos covid-ul din cioc

corona 1

Specialiștii avertizează: ”Bărbații vor fi obligați să poarte chiloți speciali, pentru că virusul se refugiază în testicule!”