in ,

Viorica Dăncilă, mesaj emoționant la vreme de pandemie: ”Felicitez femeile care luptă să ne scape de raceala chinezească”

dancila-2

Netflix a anuntat ca, in curand, va difuza un nou sezon cu ultimele aventuri ale simpaticei Viorica Dancila. Inca nu se stie daca excentrica teleormaneanca s-a invartit deja de inca un job barosan, cum ne-a obisnuit de cand a terminat opt clase, insa cugetarile pline de profunzime pe care le mai slobozeste in spatiul public par a fi zamislite de o minte odihnita, proprietatea unei pesoane casnice care se plictiseste prin casa.

De cand a disparut din lumina reflectoarelor, indragita noastra vedeta, aceasta Marlyn Monroe de Videle, a revenit la hobiurile ei cu care s-a facut remarcata chiar si cand functiona ca europarlamentar la Bruxelles. Croseteaza mileuri, pune gutui in geamuri ca sa miroase frumos in camere si se chinuie sa calculeze aria unui capac de borcan in forma de cerc, folosind centimetrul de croitorie.

Zilele trecute, plictisita de moarte in izolarea impusa de pandemie, Viorica si-a sters mainile lucioase de ulei pe sortul de bucatarie si l-a rugat pe un vecin cu carte sa-i scrie un mesaj adresat natiunii fiindca ei, de tristete, ii era , practic, imposibil sa-si aminteasca vreo litera.

„Vreau sa felicitez toate femeile care , zilele astea, lupta  in prima linie ca sa ne scape de raceala chinezeasca. Poate daca as mai fi fost premier m-as fi implicat si eu cu tot sufletul dar asa, de pe margine, nu pot decat sa recomand romanilor sa stea in casa, sa se spele pe maini si sa curete merele sau rosiile inainte de a le consuma”, a conchis ex-premierul Dancila.

What do you think?

-1 points
Upvote Downvote

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
spital ziduri urziceni

Zidurile Spitalului Urziceni dărâmate de Femeia Fantasticlă? Cum s-a croit, peste noapte, o intrare separată, și pentru cine?

Sute de polițiști carantinați în România! Infractorii le transmit ”însănătoșire domoală”!