in ,

Sute de polițiști carantinați în România! Infractorii le transmit ”însănătoșire domoală”!

Institutiile din Romania care sunt in top 3 la increderea pe care o are populatia fata de ele, Armata, Biserica, Sanatatea sunt aceleasi care, in perioada asta de pandemie, se afla in prima linie pe frontul de lupta cu dihania chinezeasca. Nu se stie cu exactitate daca si printre fetele bisericesti sunt cazuri de infestare insa in bransa cadrelor medicale si a fortelor de ordine numarul celor loviti de necaz creste de la o zi la alta.

S-au inregistrat deja sute de cazuri cu politisti care sunt in izolare, internati sau in carantina si, atata timp cat sunt expusi zilnic la contactul direct cu o gramada de plimbareti, numarul creste vertiginos. In Timis chiar s-a inchis o sectie de politie dupa ce toti angajatii au fost infestati. Singurii care se bucura de situatia grea a organelor sunt, cum era de asteptat, infractorii care acum zburda nederanjati de nimeni.

”Sa-i carantineze pe toti politistii, ca sunt bolnavi toti si ne pun in pericol vietile la copii si batrani. La dorim insanatosire domoala, ca n-avem nevoie de ei pe strada. Hai, azi in Timisoara, azi in toata tara”, a declarat liderul unui celebru clan interlop din Topoloveni.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
dancila-2

Viorica Dăncilă, mesaj emoționant la vreme de pandemie: ”Felicitez femeile care luptă să ne scape de raceala chinezească”

miron mitrea

Miron Mitrea, mândria pușcăriilor din România, se simte jignit de cei care se întorc în țară: ”Se întorc mulți care nu ne fac cinste!”