in ,

Zidurile Spitalului Urziceni dărâmate de Femeia Fantasticlă? Cum s-a croit, peste noapte, o intrare separată, și pentru cine?

spital ziduri urziceni

O poveste nu știm cât de științifică, dar de-a dreptul fantastică, s-a petrecut în aceste zile la Spitalul Municipal Urziceni, fix după ce ministrul Nelu Tătaru anunța, pe 3 aprilie, faptul că unitățile sanitare care se aflau în subordinea autorităților administrației publice locale se transferă sub coordonarea Ministerului Sănătății, dimpreună cu activitatea de numire sau revocare a persoanelor care ocupă funcții de conducere.

Conform unor surse medicale, de vineri până sâmbătă, unul dintre zidurile exterioare a fost tăiat la urgență, incinta Spitalului Municipal fiind înzestrată, după cum se vede și în fotografia de mai jos, cu o nouă intrare, separată, încă nefinalizată, dar numai bună de accesat în perioada în care accesul pe din dos face casă bună cu prevenția și măsurile anti-pandemice.

În căutarea unei confirmări oficiale, am contactat managerul Spitalului Urziceni, de la care am primit, însă, o infirmare fermă, lipsită de echivoc. ”Nu există așa ceva, mulțumesc, bună seara!”, a fost răspunsul expeditiv al doamnei Daniela Ianuș, care ne-a și închis rapid telefonul.

În atare condiții, neavând niciun motiv să punem la îndoială credibilitatea doamnei manager, nu ne rămâne decât să-i solicităm doamnei Ianuș să reclame la Poliție stricăciunea, în caz că se va întâlni cu aceasta, în preumblările sale pe culoarele sau prin curtea exterioară a spitalului.

Autorităților ierarhice superioare competente, DSP, Primărie, Prefectură, Minister al Sănătății, le cerem noi să verifice legenda care a început deja să prindă consistență, rostogolindu-se printre angajați: anume că vineri noaptea, un personaj local de legendă, numit Femeia Fantasticlă, a executat fără niciun fel de proiect și total discriminatoriu față de personalul medical, o intrare separată, numai bună pentru accesul exclusiv al unei părți din personalul administrativ.

What do you think?

-1 points
Upvote Downvote

Written by Opinia Pudică

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
infirmiera spital urziceni

Infirmieră a Spitalului Urziceni, depistată pozitiv la testul coronavirus! Alte 29 de cadre medicale au primit rezultate negative.

dancila-2

Viorica Dăncilă, mesaj emoționant la vreme de pandemie: ”Felicitez femeile care luptă să ne scape de raceala chinezească”