in ,

Ultima sentință a lui Petre Daea: Românii, fără porc pe masă de Crăciun!

daea porc craciun

Haiosul ex-ministrul al Agriculturii, Petre Daea, s-a remarcat ca un mare degustator de tuica, slana si branza, rontaite pe gratis prin targurile patriei dar si ca harnic producator autohton de prostii naturale.

Ultima traznaie, inainte sa fie gonit din Guvern, a fost sa semneze directiva prin care romanii vor putea sacrifica animale numai in prezenta unui veterinar.

Ca si in alte domenii si medicii veterinarii au plecat pe capete in strainatate astfel incat numarul redus al celor ramasi in tara va face ca taiatul porcilor de Craciun sa se lungeasca pana in aprilie iar sacrificarea mieilor de Paste sa se duca pana in septembrie.

”Copiii mei vin din Italia sa manance porc de Craciun, acasa, cu familia. Pai, daca veterinarul nu e liber in decembrie, noi ce mancam de sarbatori? Ca noi n-avem McDonalds aici, la tara”, se plange unul din milioanele de romani loviti de tampita decizie.

Nemaifiind in functie, Petre Dea si-a aratat adevarata fata si, fara a mai poza in prietenul taranului napastuit, a replicat extrem de dur:

”Decat cormoranii poate sa fie omorati de oamenii simpli fiindca s-a inmultit peste masura. Porcii, oile, vitele si gainile vor fi taiate decat de doctoru´ veterinar sau, daca acesta este ocupat, ele vor fi duse cu ambulanta la un spital dotat cu sala de operatii pentru animale”.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
contra voma

Zece lucruri despre înfrângerea Naţionalei României în meciul cu Spania

klaus iohannis dezbatere

8 lucruri pe care nu le știai despre dezbaterea de azi a lui Klaus Iohannis!