in ,

Tulceanul găsit purtând mască pe insula nelocuită Popina, premiat de ministrul Marcel Vela!

tulcean popina masca

Ministerul Administrației și Internelor a anunțat ieri că un tulcean de 60 de ani, paznic al insulei nelocuite Popina, situată în nordul limanului Razelm, la 6 km de gura de vărsare a canalului Dunăvăţ, va fi premiat de către ministrul Marcel Vela. Potrivit Academiei Cațavencu, evenimentul va avea loc după ce Garda de Coastă a informat asupra faptului că omul și-a purtat masca responsabil tot timpul celor 6 luni în care s-a aflat pe insulă, chiar dacă este singurul suflet viu, exceptând fauna specifică zonei, pe o suprafață de aproape 100 de hectare.

„Acest om este un adevărat erou”, a declarat șeful DSU, Raed Arafat, adăugând faptul că ”el este exemplul poate cel mai potrivit de cetățean ascultător care își poartă masca cu supunere chiar și atunci când acest lucru nu are absolut niciun sens pentru orice altă persoană care s-ar fi aflat, poate, în situația lui. Cetățenii din România care își rup azi, demonstrativ, măștile prin Piețe, și demonstrează împotriva Guvernului, ar trebui să urmeze exemplul acestui cetățean model”.

După anunțul autorităților, celebritățile de tot felul, influenceri, oameni politici sau de media, au postat mesaje apreciative pe Facebook, pentru a-l felicita pe omul aliniat conștiincios efortului național de luptă împotriva extinderii focarelor de coronavirus. Au existat, însă, și critici, de genul cunoscutului artist Dan Bittman, care a ironizat și a pus sub semnul îndoielii angajamentul de neclintit al paznicului insulei Popina.

”Banii vorbesc! Cine ne spune nouă, oameni supuși zi de zi bombardamentului cu știri false pus în scenă de guvernanți, că individului ăsta nu-i intră în conturi mii de euro doar pentru a poza în exemplu național de obediență? Mulțumesc, încă o dată, Guvernului României, pentru că ne-a arătat tuturor cum se face!”, a postat Bittman pe Facebook. (Citește întreg articolul în Academia Cațavencu)

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

10 cetățeni britanici, prinși în timp ce încercau să fugă din țară înainte ca situația din Regat să se înrăutățească

Raed Arafat: „Va trebui să învățăm să trăim cu virusul”