in , , ,

Diana Munteanu şi-a tras plisc de ornitorinc – FOTO

Fanii sunt şocaţi!

Îndrăgită vedetă este de nerecunoscut. La ultima apariție în public, prietenii o strigau pe toate numele posibile, Maria, Georgeta, Petunia, dar nimeni nu a apelat-o „Diana”, pentru simplul fapt că Diana era cu totul altă persoană.

Fiindcă i s-a părut că modelul botului în forma de „pară de desfundat chiuveta” sau „cioc de rață” a devenit prea banal și îl poartă toate pitipoancele, Diana, fire creativă și originală, a ales să-și monteze „pliscul de ornitorinc”.

Nu știm dacă schimbarea a făcut-o la un medic de specialitate sau, pur și simplu, a căzut cu fața pe salteaua dură căreia îi face reclamă. Cert este că fanii ei sunt oripilați și nu se mai opresc din a-i critica inițiativă.

„Tu chiar te poți uita în oglinda fără să vomiți?”

„O să-ți dea boabe și firimituri de pâine, bătrânii din Cișmigiu, că la rațele de pe lac.”

„Erai fată frumoasă. Acum ești rățușca cea nasoală.”

„Desumflă-ți, Diano, botu’ ăla scâbros, că se sperie lumea de tine pe stradă. Fug oamenii din calea ta, de frică să nu-i mănânci.”

În urma apostrofărilor, Diana se gândește serios să se întoarcă la vechiul ei look, mai ales că, ultima dată când și-a pupat bunica, i-a aspirat acesteia, fără să vrea, placa dentară din gură.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Primă de pandemie! Bonus de 1.000 de euro pentru angajații care poartă mască de protecție

Veste bună! Se redeschid piețele. Anunțul făcut de Iohannis