in ,

10 cetățeni britanici, prinși în timp ce încercau să fugă din țară înainte ca situația din Regat să se înrăutățească

Poliția de frontieră din Regatul Unit a anunțat că 10 cetățeni britanici au fost prinși în timp ce încercau să fugă din țară înainte ca situația din Marea Britanie să se înrăutățească, în urma Brexitului și a eșuării negocierilor cu Uniunea Europeană.
O barcă care conținea 10 cetățeni britanici a fost oprită să părăsească țara de către polițiștii de frontieră din Marea Britanie, în timp ce încerca să traverseze Canalul Mânecii, către Franța.

„În acest moment, obiectivul nostru este acela de a opri să plece mult mai mulți oameni decât aceia pe care îi lăsăm să intre”, a declarat ofițerul poliției de frontieră Paul Bastoigne. „Practic, Marea Britanie este acum ca Hotelul California fără soare. Puteți face check in oricând doriți, dar nu veți mai putea pleca niciodată ”, a mai declarat ofițerul de patrulă de frontieră.

Polițiștii nu au oferit detalii despre identitatea migranților ilegali, precizând doar faptul că autoritățile îi vor interna pe cei 10 într-o unitate de carantină, acolo unde vor face mai multe eforturi de reintegrare a captivilor înapoi în societatea britanică, obligându-i pe aceștia să urmărească, de exemplu, toate seriile„Top Gear”, ”Doc Martin” și ”Midsomer Murders”, cu pauze scurte, destinate intonării repetate a imnului „God Save the Queen”.

What do you think?

Written by Cristiana Trifu

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
urziceni scenariu rosu

Urziceniul a intrat în Scenariul Roșu: se închid sălile de jocuri iar elevii se pregătesc de cursuri online

tulcean popina masca

Tulceanul găsit purtând mască pe insula nelocuită Popina, premiat de ministrul Marcel Vela!