in

Marcel Vela, mesaj pentru interlopi: Rămâne cum am stabilit – VIDEO

Ministrul Marcel Vela le transmite interlopilor, după ziua cu cele mai multe percheziții la nivel național: „Rămâne cum am stabilit”.

“Miercuri, 11.11, am avut Ziua Z în combaterea infracționalității. Există toleranță zero față de infracționalitate. Ziua Z a fost un record în activitatea MAI. În urma acțiunii de ieri, au fost conduse la audieri 465 de persoane, au fost reținute pentru 24 de ore 98 de persoane și plasate sub control judiciar 27 de persoane. Au fost prinse și introduse în arest 19 persoane care aveau mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, mandat de arestare preventivă sau mandate europene de arest”, a precizat Marcel Vela, la sediul MAI.

Ministrul a adăugat că în urma operațiunii de amploare la nivel național au fost confiscate 33,5 kg de droguri, au fost ridicate 8 autoturisme de lux, 4,5 kg de aur și 3 tone de alcool. De asemenea, au fost confiscate 317 telefoane în vederea percheziționării informatice, 14 arme deținute ilegal și câteva sute de cartușe. Totodată, au fost ridicate următoarele sume: 870.000 lei, 211.000 euro, 1.000 dolari și 850 lire sterline. Valoarea bunurilor sechestrate ajunge la 15 milioane de lei.

„Ofensivă continuă, de exemplu azi avem 55 de percheziții în Galați, Botoșani, Iași, Teleorman, Vrancea și București”, a spus Vela.

„Un mesaj pentru interlopi, ca să nu mai spun că suntem cu ochii pe ei: rămâne cum am stabilit”, a încheiat ministrul.

https://www.facebook.com/ministeruldeinterne/videos/2635449866766653/

What do you think?

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Bianca Drăgușanu rupe tăcerea după arestarea lui Alex Bodi: „A iesit de fiecare dată din orice situație”

Motivele invocate de oameni pentru lipsa declarației pe proprie răspundere: „Mă credeți că scriu urât?”