in ,

VIDEO: Vladimir Tismăneanu, replică de-a dreptul cutremurătoare de la un cetățean din Țăndărei care s-a simțit profund jignit!

ciori tismaneanu

Sociologi, filozofi si, in general, intelectuali de marca ai planetei sunt de parere ca sintagma ”politically corect” este una din cele mai nocive inventii ale ultimelor decenii si cea mai grea lovitura data gandirii corecte si sincere a omenirii.

O gramada de scriitori de snoave sau scenaristi de comedie s-au reprofilat intrucat dupa noile norme ale corectitudinii si-au pierdut obiectul muncii, nu mai pot lua in deradere niciunul din subiectele care aduceau zambete pe fetele consumatorilor de profil. Daca mii de ani au fost ironizate prostia, lacomia si uratenia sufleteasca indiferent de categoria socio-profesional-religioasa din care facea parte cel bascalit, astazi, nu mai poti spune nimic „defaimator”ca se rastalmaceste in termeni de rasism si ura inter diverse clase.

Postarea  cu ciorile care l-a atras pe profesorul Tismaneanu intr-un scandal gigantic a circulat intre milioane de clienti WhatsApp care au ras amar si au comentat in fel si chip dar care , nefiind persoane publice, nu au patit nimic. In locul acelor pasari inchise la culoare puteau sa fie gugustiuci, starci sau berze insa lumea a facut, normal, legatura, cu dihaniile din Tandarei, ajunse vedete dupa i-au trimis in „coronasloboz” pe toti cei care au incercat sa le impuna restrictii de pandemie ca celorlati „fraieri”. Fraieri nu intra in categoria invectivelor rasiste.

Un reprezentant de seama al celor jigniti de domnul Tismaneanu a transmis un mesaj absolut sfasietor la adresa tuturor oamenilor rai care nu-i inteleg pe semenii  lor cei buni.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
tigani grecia

Tragedie de nedescris pentru o tabără de romi carantinați în Grecia: „Nu mai putem ieși la cerșit și la furat ca sș ducem bani la familie!”

tanar cafea bistrita

Sătul de cicălelile soției, un tânăr a preferat să părăsească izolarea și să bea liniștit o cafea de 2000 de lei!