in , ,

Sindromul ”Olivia Steer” ucide: copil de 4 ani, mort după ce mama sa a refuzat să-i administreze tratamentul prescris de medic!

copil mort gripa

După ce întreaga familie a fost testată pozitiv, la investigația medicală privind virușii gripali, o mamă din Colorado s-a inspirat din recomandările unui grup de Facebook numit ”Stop Vaccinării Obligatorii!”, și și-a tratat copiii cu ulei de mentă, vitamina C și lavandă. Singurele sugestii de tratament primite de la ”doctorii” de rețea socială au fost administrarea de lapte matern, cimbru și mămăligă. Ca urmare, după ce a suferit convulsii și a fost diagnosticată cu gripă de tip B la spital, după patru zile în care s-a zbătut pentru viață la spital, băiețelul de 4 ani al părintelui iresponsabil a murit de gripă…

Un băiat în vârstă de patru ani din Colorado a murit de gripă, după ce mama sa a apelat la recomandările unui grup de Facebook numit ”Stop Vaccinării Obligatorii!”, în loc să-l trateze cu medicamentul prescris de medic.

Ea a cerut părerea grupului de Facebook când fiul ei s-a îmbolnăvit. Băiețelul nu fusese încă diagnosticat cu gripă, dar după ce alți trei copii ai americancei au fost testați pozitiv ca purtători ai virusului gripal, medicul a prescris medicamentul antiviral Tamiflu întregii familii.

Femeia a postat că nu a luat medicamentele și, în schimb, le-a mulțumit celorlalți membri ai grupului că au sfătuit-o să încerce tratamente precum lapte matern, fructe de pădure și cimbru.

După un episod convulsiv, băiețelul de 4 ani a fost în cele din urmă spitalizat, însă medicii, după patru zile de luptă împotriva gripei, nu au mai putut face nimic.

Comunitățile de pe Facebook ce ”prescriu” tratamente alternative au devenit, din păcate, un fenomen comun în rândul americanilor, care au devenit tot mai neîncrezători în privința instituțiilor medicale și au devenit vulnerabili la dezinformarea online. Acuzate pe scară largă de faptul că a contribuit la alimentarea sentimentelor anti-vaccin și la alte forme de dezinformare, rețelele de socializare, inclusiv Facebook și Twitter au promis că vor împiedica postările care răspândesc falsurile.

Grpulu ”Stop Vaccinării Obligatorii!”, care a inspirat-o pe americanca din Colorado să nu urmeze prescripțiile medicale, avea nu mai puțin de 140.000 de membri, toate cele 45 de persoane care i-au oferit ”sfaturi” femeii sugerându-i doar ”soluții naturale” gen vitamina C, ulei de lavandă, mentă, laptele matern, cimbru și mămăligă.

What do you think?

-2 points
Upvote Downvote

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
pacienta tranatita ISU suceava

Suspectă de coronavirus trântită de ISU la Suceava!

coronavirus carantina

FOTO: Condițiile inimaginabile în care un român supraviețuiește în carantina unui spital din Wuhan, China!