in ,

FOTO: Condițiile inimaginabile în care un român supraviețuiește în carantina unui spital din Wuhan, China!

coronavirus carantina

Ministrul Afacerilor Externe al Romaniei, Bogdan Lucian Aurescu a anuntat ca Ambasada Romaniei de la Beijing va lua de urgenta masurile necesare pentru ajutorarea romanului aflat in carantina la un spital din Wuhan.

Petrica Sandulescu este stabilit de patru ani in China si de doua saptamani, fiind suspect de coronavirus, a fost internat la o clinica specializata. Prin e-mailul cutremurator pe care l-a trimis oficialilor romani, el deconspira conditiile inumane in care il obliga cadrele medicale chineze sa traiasca si implora ”cu mana pe inima ajutorul”.

”Sunt internat intr-o hala cu peste 70 de femei si sunt singurul barbat de aici. De frica mortii, respectivele se comporta ca si cum astazi ar fi ultima zi de viata si fac cele mai traznite lucruri. Am fost supus la perversiuni sexuale din prima secunda a internarii mele si VA ROG DIN SUFLET sa ma scoateti de aici ca nu mai am pic de vlaga. Merg tinandu-ma de pereti si m-am adus de spate ca laba de urs!, a specificat in e-mail Petrica, oferind si o fotografie care spune mai mult decat o mie de cuvinte.

What do you think?

Written by Opinia Pudică

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
copil mort gripa

Sindromul ”Olivia Steer” ucide: copil de 4 ani, mort după ce mama sa a refuzat să-i administreze tratamentul prescris de medic!

traficanti cartoane1

Rețea de români, hoți și traficanți de cartoane, destructurată la Madrid, după ce a produs un prejudiciu de peste 10 milioane de euro!