in ,

Suspectă de coronavirus trântită de ISU la Suceava!

pacienta tranatita ISU suceava

”Specialiștii” anti-epidemii ai lui Arafat au dat proba competenței lor la Suceava, acolo unde au trântit o suspectă de coronavirus, în timpul preparativelor pentru transferul cu ambulanța la Spitalul din Iași.

Conform Monitorului de Suceava, care a și oferit imaginile incidentului, temeia de 33 de ani s-a întors recent din China şi s-a prezentat la spital cu simptome de gripă. După investigaţii, medicii au constatat că profesoara de engleză prezintă simptome similare cu cele evidenţiate în cazul îmbolnăvirii cu coronavirus. Din acest motiv, medicii au luat decizia de a o izola de urgenţă în secţia de boli infecţioase a spitalului.

Profesoara a revenit în ţară în data de 30 ianuarie din provincia Yuhan şi a început să prezinte simptome trei zile mai târziu.

Medicii de la Spitalul Județean din Suceava au decis să o transfere la Iaşi, după ce iniţial au luat în calcul Institutul „Matei Balş” din Bucureşti.

ISU Suceava a transmis un comunicat de presă în care spune că incidentul în care targa pe care se afla femeia suspectă de infectare cu coronavirus a scăpat s-a produs din cauza suprafeței alunecoase.

„În cursul zilei de astăzi (vineri – n.r.), unitatea noastră a fost solicitată pentru preluarea pacientei respective și asigurarea transportului cu Autospeciala de Transport Personal și Victime Multiple (ATPVM) la spitalul de boli infecțioase din municipiul Iași. La un moment dat, unul dintre paramedicii SMURD a alunecat pe platforma autospecialei, din cauza suprafeței alunecoase generate de temperaturile scăzute. Regretăm acest incident, însă asigurăm cetățenii de faptul că pacienta nu a avut de suferit și nici colegul nostru, paramedicul SMURD. Mai mult, colegul nostru a depus tot efortul, pentru a-i asigura protecția”, scrie în comunicatul transmis, vineri seara, presei, de ISU Suceava.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
tiberiu useriu

Tiberiu Ușeriu, proiect umanitar fabulos! La întoarcerea din Maratonul Arctic se va ocupa cu reeducarea pușcăriașilor din politică!

copil mort gripa

Sindromul ”Olivia Steer” ucide: copil de 4 ani, mort după ce mama sa a refuzat să-i administreze tratamentul prescris de medic!