in , ,

PF Daniel ne liniștește: ”Cine are credință nu trebuie să se teamă de coronavirus și nu necesită mască!”

pf daniel masca gucci

Daca la bucurie romanii nu prea se inghesuie sa fie uniti, ei bine, cand da necazul peste noi ne culcusim unul intr-altul si ne contopim de parca am fi , toti 20 de milioane, o singura faptura. Vazand neputinta sistemului medical, biserica a sarit , cum face de milenii, sa rezolve beleaua provocata lumii intregi de coronavirus.

Ieri, la miez de noapte, PF Daniel a facut un live pe canalul sau personal de YouTube si a incercat sa-i linisteasca pe crestinii care n-aveau somn.

”Dragi si supusi credinciosi! De-a lungul istoriei, omenirea a fost lovita de multe actiuni diavolesti insa cu milostivenie, bunatate si modestie am reusit sa trecem peste toate. Va informez pe aceasta cale moderna a net-ului ca cine are credinta nu necesita nici un fel de masca intrucat coronavirusul se teme ca dracul de tamaie cand intalneste in calea-i un crestin adevarat!”, a transmis Preafericitul Daniel.

What do you think?

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
coronavirus ialomita

Încă 24 de persoane izolate epidemiologic pentru coronavirus în Ialomița!

cocalar cu lamborghini

Patron de butic din Săcele, îmbogățit de coronavirus: ”Gripa chinezească m-a scos din foame! Acum pot muri în Lamborghini-ul meu!”