in ,

Carolyn Goodman, primarul din Las Vegas, a orbit instantaneu când a văzut luminițele de Crăciun din București!

carolyn goodman

Zilele acestea edilul capitalei, Gabriela Firea a primit-o intr-o vizita de lucru pe Carolyn Goodman, primarul celebrului oras al cazinourilor, Las Vegas. Cu toate ca are varsta de optzeci de ani, americanca a avut ambitia sa se intalneasca cu omoloaga sa pentru a invata cum poti sa faci atatea prostii si cetatenii pe care-i administrezi sa nu te bata cu pietre, flegme si resturi menajere.

Deoarece avionul cu care a venit a aterizat la Otopeni in jurul orei 20, deci cand se intunecase de-a binelea in Romania, inaltul oaspete a avut parte de un incident absolut socant din prima secunda cum a intrat in Bucuresti. La vederea beculetelor aprinse cu ocazia sarbatorilor de iarna, doamna Carolyn Goodman a orbit instantaneu, nefiind obisnuita cu lumini de o asemena intensitate.

”Las Vegas pare un sat neelectrificat in comparatie cu Bucurestiul si nu pot intelege cum reusesc localnicii sa mearga pe strada fara ochelari de sudura. Daca ati avea si apa calda sau macar caldura in case  ati fi o destinatie demna de luat in seama”,  a declarat primarita americanca pe patul Spitalului Clinic de Oftalmologie, Lahovari.

What do you think?

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
porumboiu ponta

Adrian Porumboiu, fault de roșu la Victor Ponta: ”Plahotniuc i-a dat șpagă un ranch în Miami ca să mă distrugă!”

godina colind

Panică printre interlopi: Marian Godină a lansat ”Colindul mascaților de la S.A.S!