in ,

Oana Roman în stare de șoc după ce și-a prins menajera folosindu-i jucăriile sexuale!

Oana, fiica fostului premier al Romaniei, Petre Roman, este, fara doar si poate, una dintre cele mai simpatice, naturale si nonconformiste vedete ale spatiului Carpato-Ponto-Danubian.

Invitata la o emisiune tv de stiinta, tehnica si cultura, indragita vedeta a povestit cum a susprins-o pe tanti Margareta, menajera ei, folosindu-i jucariile sexuale.

”De cate ori mergeam la o petrecere elevata organizata de eruditul meu prieten, Nici Gheara, baietii primeau cadou o sticla de bautura fina iar noi fetele ne pricopseam cu jucarii intime: bice, catuse, bile sau cate un darap de latex. De-a lungul anilor, cred ca am strans o roaba de astfel de accesorii. Intr-o zi, cand m-am intors mai devreme acasa, am crezut ca mor. Tanti Margareta, femeia care ne face curat in gospodarie, se lupta de zor cu un dildo gigantic iar Neletu, gradinarul, se uita la ea de pe fereastra. Asta nu m-a deranjat prea tare ca, de, sunt si io femeie si cunosc nevoile unui trup nesatisfacut insa tragedia a fost dupa ce am constatat ca umblase si la salamul de Sibiu din frigider, jucarie  la care tin mai mult decat la orice vibrator. Acum sper doar sa fi mancat din el, nu sa-l fi folosit si pe ala pentru producerea altor placeri trupesti”, a povestit cu umor Oana Roman.

What do you think?

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Primul caiet de lucru pentru părinți: Relațiile adolescenților din România și ce spun ele despre noi

florin calinescu presedinte

Cum ar fi arătat România dacă în anul 2000 ar fi ieșit președinte Florin Călinescu…