in ,

Patron de butic din Săcele, îmbogățit de coronavirus: ”Gripa chinezească m-a scos din foame! Acum pot muri în Lamborghini-ul meu!”

cocalar cu lamborghini

Sergiu Vornicu este un tanar intreprinzator din Sacele care se chinuia de ani de zile sa tina pe linia de plutire micutul sau butic ”cu de toate”. Tot timpul era stresat ca, la sfarsitul lunii, nu va avea bani sa plateasca utilitatile si alte dari catre stat.

De la aparitia fenomenului coronavirus insa viata lui s-a schimbat la 180 de grade. Cu cat stirile despre aceasta epidemie luau amploare cu atat vanzarile de alimente au crescut exponential. De frica mortii, oameni si-au facut provizii astfel incat sa poata trai inchisi in locuinte si sase luni. Numai cei inconstienti si neinformati nu si-au cumparat tone de faina, zahar si malai sau munti de box-uri cu apa.

”Nu vreau sa par nesimtit da´ pe mine coronavirusul asta m-a facut boier. Din vanzarile de malai si faina din ultima luna mi-am cumparat un minunat Lamborghini nou nout. Acu´ pot sa mor linistit, chiar lovit de coronavirus, mi-am vazut visul cu ochii”, a concluzionat domnul Vornicu.

What do you think?

Written by Opinia Pudică

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
pf daniel masca gucci

PF Daniel ne liniștește: ”Cine are credință nu trebuie să se teamă de coronavirus și nu necesită mască!”

razvan constantinescu

Reputatul medic Răzvan Constantinescu, apel adresat ”imbecililor care poartă chiloței pe nas, că așa e trendy”