in ,

Încă 24 de persoane izolate epidemiologic pentru coronavirus în Ialomița!

coronavirus ialomita

Încă 24 de persoane s-au adăugat astăzi statisticii cazurilor de izolări epidemiologice pentru coronavirus în județul Ialomița! 9 persoane sunt izolate astăzi, la domiciliu, în municipiul Urziceni, și 65 în întregul județ, pentru supravegherea riscului epidemiologic de îmbolnăvire cu coronavirus, transmite Prefectura Județului Ialomița.

Statistica situației epidemiologice, în ceea ce privește persoanele izolate la domiciliu, clinic sănătoase și care nu prezintă deocamdată simptomatologie specifică afectării de către virusul CONVID-19, se prezintă după cum urmează:
– Dridu ( 1 persoană)
– Amara (5 persoane)
– Slobozia (5 persoane)
– Țăndărei (17 persoane)
– Fetești  (13 persoane)
– Mihail Kogălniceanu (2 persoane)
– Manasia (3 persoane)
– Urziceni (9 persoane)
– Bărbulești (4 persoane)
–Broșteni (2 persoane)
– Valea Măcrișului (2 persoane)
– Platonești (1 persoană)

Având în vedere situația epidemiologică creată de numeroasele cazuri de coronavirus confirmate în regiunile Lombardia și Veneto din nordul Italiei, precum și numărul mare de cetățeni români care au vizitat sau care s-au stabilit în aceste regiuni și care este posibil să se întoarcă în țară, autoritățile a luat măsuri pentru a preveni apariția cazurilor pe teritoriul României, ministerele de resort prin organele tehnice, dispunând ca persoanele care se întorc din țările afectate, să fie izolate la domiciliu pe o perioadă de minimum 14 zile, sub supravegherea organelor sanitare ale Direcției de Sănătate Publică, medicilor de familie, asistenților comunitari și mediatorilor sanitari.

Pentru persoanele care vor veni din cele 11 localități ale provinciilor Lombardia și Veneto, precum și din provincia Wuhan, la momentul sosirii pe teritoriul țării se va institui carantină obligatorie, într-o locație avizată de D.S.P. și aprobată prin hotărarea Comitetului pentru Situații de Urgență.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
eleve maramures

Două eleve din Maramureș s-au bătut pentru premiul întâi până s-au umplut de sânge!

pf daniel masca gucci

PF Daniel ne liniștește: ”Cine are credință nu trebuie să se teamă de coronavirus și nu necesită mască!”