in , , , ,

Pericol mortal: Șarlă și Cămilla lui, inamicii Neamului

pericol mortal

Un nou pericol mortal își întinde aripile de prădător deasupra bietei țărișoare: prințul Charles, călare pe Camilla personală, bântuie intensiv România. Scopul malefic și secret este, bineînțeles (ca toate conspirațiile oculte), știut bine de românașii verzi și patrioți, care ne avertizează pe Facebook asupra intențiilor bilderbergiene venind dinspre Regat.

Planul nu este chiar simplu, dar un român isteț și fiu al Pepelei îl dezleagă cât i-ar cânta Salam una de dor și jale. Lucrurile se vor petrece așa: Prințul va cumpăra numeroase terenuri din trupul sfânt al țării, îmbogățindu-se mai abitir decât ciobănelul mioritic Becali. Apoi, cu puterea pe care ți-o dau banii în spate, va candida la alegerile prezidențiale, anticipate cu complicitatea lui Iohannis. Alegerile vor fi câștigate lejer de PSD, cu 70%, dar vor fi măsluite cu ordin de la Washington, Tel-Aviv și Budapesta.

Charles va fi omologat Președinte al României, funcție pe care o va deține cât Mircea Geoană, adică până spre dimineață. Când va declara Transilvania Regat Autonom, separat total de restul României, urmând a-l conduce el în sistem de monarhie duală britanico-ungurească alături de un ungur, evident. Să zicem László Tőkés, de-un exemplu. Viktor Orbán nu, c-a fost amic cu Băsescu.

Munții noștri haur poartă!

Acuma, nici nu trebuie să vă mai lămurim noi scopul real al mișcării: aurul de la Roșia Montană, calculat de adevărații cercetători (nu cei britanici) la 300.000 miliarde euro, fără viitorul TVA aplicat după viitoarea extragere. Iată ce se întâmplă când Facebookul și diaspora ajung să hotărască Președintele în România, în pofida avertismentelor candidatului patriot Ponta și ale preoților ortodocși.

Degeaba scenariul apocaliptic este strigat pe Facebook de românii îndurerați care, după ce au rămas fără tribunii Vadim și Funar, vor ajunge și văduviți de sursa transilvană a bugetului pentru asistații regățeni. Dacii de azi și-au uitat spiritul combativ al străbunilor, mulțumindu-se să clickuie likeuri avertismentelor și, cel mult, să-i dea o mxxe strămoșească lui Charles.

În aceste condiții, singura soluție rămâne tot o revoluție online: popularizarea unei petiții pentru interzicerea accesului lui Charles în România, cu sau fără cămillă. Semnați și voi aici dacă nu vreți să mergeți cu pașaport și viză în Ardeal, ca să-i vizitați feudele acestui urmaș recunoscut al lui Dracula: nuvremsharlesicamile.petitieonline.ro

Citește și Avem răspunsul! Vezi cine i-a dat în gât Elenei Udrea!

pericol mortal

What do you think?

Written by Nestor

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
ghita a fost prins

Sebastian Ghiță a fost prins. Vezi cum arăta în momentul capturării

avatarurile lui ghita

Avatarurile lui Ghiță. Top 7 identități cu care Sebi a păcălit Direcția Operațiuni Speciale