in ,

Prințul Charles s-a întreținut cu Andreea Tonciu la expoziția fotografică despre ”Revoluția” din 1989!

andreea tonciu printul charles

Prinţul Charles a participat zilele trecute la expoziţia de fotografie „Apertures of a Revolution. Fotografii din decembrie 1989” de la Londra, unul dintre evenimente organizate în străinătate pentru a marca 30 de ani de la Revoluţia Română.

La emotionantul eveniment au participat membri ai comunităţii româneşti din Marea Britanie, fotoreporterul Sorin Lupşa, unul dintre autorii imaginilor expuse, precum şi parteneri britanici ai Institutului Cultural Român şi ai Ambasadei României.

Profitand de faptul ca a venit neinsotit de Camilla, ASR Printul de Wales s-a lasat sedus de farmecele irezistibilei Andreea Tonciu, aflata in capitala Regatului Unit pentru un shopping scurt de sarbatori.

”La expozitie, vazand ca nu ne mai saturam de vorbit unul cu celalalt, mi-am dat seama ca intre noi exista o chimie deosebita. Dupa vernisaj printul m-a luat cu o trasura aurita si m-a dus la Highgrove House, resedinta lui de la tara unde se intalnea , pe ascuns, si cu Camilla Parker, pe cand erau doar amanti. N-am iesit din casa tot week-end-ul. M-am simtit ca o viitoare regină!”, povesteste Andreea emotionata.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
daniela crudu

Cât te costă să ți-o aducă Moș Crăciun la pat pe Daniela Crudu?

firea metrou vandalizat

Firea acuză vandalizarea metroului de la Universitate: ”E mâna oamenilor lui Orban!”