in

Jaf la Muzeul Kitschului! Azi avem dovada – Traian Băsescu a furat buful Poporului!

Muzeului Kitschului

Unul dintre cei doi lei aurii postați (cu adeziv kitsch) la intrarea Muzeului Kitschului a fost furat. Siteul muzeului anunță o recompensă majoră pentru cel care va ajuta la recuperare, adică una bucată carpetă ”Răpirea din Serai”. Deși arată a știre tot kitsch, menită să facă reclamă instituției respective, avem informații că treaba se dovedește cât se poate de serioasă. Carpeta acordată ca recompensă este perfect originală, având o valoare inestimabilă deoarece a fost adusă în România de tânărul comandant Traian Băsescu, pe vremea când conducea ”Biruința” spre victoria finală a comunismului din 1989.

Chiar dacă nu există o semnătură a lui Băsescu pe carpetă, semnele autenticității sunt clare și irefutabile: prezintă arsuri cu trabucul, miroase încă puternic a whiskey, iar personajul răpitei din serai este o blondă voluptuoasă ce pare una dintre favoritele Sultanului achiziționate din Valahia, zona Pleșcoi. Există și un certificat de originalitate (oral) furnizat (tot oral) de fostul proprietar al carpetei, pe care vi-l reproducem aici, ca să ne aducem contribuția la eforturile de recuperare ale leului blond:

”Mă numesc Pandele Firescu, marinar penzionar. Jur cu mâna pe penziea mea mică, tăeată de Băsescu, că carpeta este orijinală, adicătelea a fost cumperată de mine perzonal de la numitu Traean Băsescu, fost comandant la vaporu Biruiința și la toată Româniea, cum știie toată lumea. Să vă zic cum a devenit chestiea: io îl aveam pe nașu pe vremea lu Ceașcă (D-zeu să-i erte pe amândoi!) care erea bun pretin cu tovarășu comandant Băsescu. Navigam amândoi, io și cu nașu plus Traean Băsescu, pe nava mai sus mențiionată, că nașu erea timoner și io marinar simplu de punte de oarece ai mei n-a avut bani ca ai lu Băsescu să mă deie la institut. Io n-aveam vorbe perzonale cu Băsescu, dânsu erea un om f. dat dreacu, așa cum s-a putut lămurii toată țara când a ajuns căpitan la patriea noastră. El, deci Băsescu, avea obicee de tiran încă de pe atuncea și ne punea să ascundem tot bufu (cum ziceam noi la produsele care le cumpăram din comerțu capitalist ca să le aducem la popor) într-o cambuză la care numa Băsescu avea cheea. Zicea că așea n-o să le găsească pecetefeul când ajungeam în țară de oarece dânsu avea relații la Miliție și Securitate, fiind cum zicea unii turnător de meseriie. Nu ne-a controlat ăia pe dreacu, că când am ajuns în portu Constanța ne-a confiscatără tot bufu, în afară de al lu Băsescu, normal. Deci erea clar că dumnealui colabora cu organele, cum bine a demonstrat antena a treea a lu marele patriot și învestitor domnu Dan Voiculescu. I-am comunicat lu nașu să vorbească cu Băsescu și să ne deie din bufu lui ceva înapoi și nașu a zis că el nu se bagă, că n-are chef să-l debarce Băsescu pe vieață. Deci io m-am inervat rău atuncea și i-am dat un pumn lu nașu, prilej cu care n-a mai vorbit cu mine nici în ziulica când a mierlit-o. Pormă m-am dus în cabină peste Băsescu și i-am spus dela obraz că-i un porc bețiv și dictator care fură bufu la oameni ca să se îmbogățască el cu milițienii lui și securiști. Dânsu me-a dat nu unu ci vro trei pumni, că erea bătăuș mare mai ales când bea ceva, adică tot timpu. Io m-am inervat din nou și i-am zis că nu-l dau în gât la Securitate, că acolo mă znopește tovarășii lui, ci îl zic direct lu nevastă-sa că umblă prin porturi numa cu blonde cu țâțe mari. Atuncea el s-a mai înmuieat o leacă și a zis că hai mă Pandele noi marinarii trebe să fim uniți și me-a dat o carpetă de la el, cu promisiunea c-o să-mi livreze și restu de buf la primu voiaj. Atuncea m-am calmat și io definitiv, respectiv am luat carpeta care acuma am dat-o la Muzeu Chici pe o sută de lei. Deci pe cale de consecuție declar că carpeta este autentiică dela Băsescu și are mare valoare de patrimonii.”

Tot în consecință, mergem și noi pe mâna lui nea Pandele și vă sfătuim să faceți tot posibilul pentru a intra în posesia recompensei. ”Răpirea din Serai” o să meargă perfect în sufrageria dvs, deasupra televizorului din care Băsescu îndeamnă azi s-o răpească dracului cineva pe Codruța din Seraiul Puterii. Să investigați bine!

Muzeului Kitschului

Citește și Arşinel – Un Erou Determinant care ne aduce Onoare

What do you think?

Written by Nestor

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
arșinel

Arşinel – Un Erou Determinant care ne aduce Onoare

germeni și bacterii

Atac ”politic” cu germeni și bacterii la Urziceni! DSP închide două dintre piscinele ștrandului municipal