in , , ,

Oana Zăvoranu, în război cu influencerițele: „Șamponul ăsta tunde părul, nebunelor din corcoduș” – VIDEO

Oana Zăvoranu și-a făcut canal de Youtube special și lucrează la o emisiune pe care o va lansa curând. Show-ul este un pamflet în care le ia la bani mărunți pe influencerițele care fac bani din promovarea mai multor tipuri de produse pe Instagram.

Oana Zăvoranu, sex la 200 km/oră, într-o Tesla fără şofer – FOTO

Querida atacă vedetele care fac reclamă ieftină la unele produse și le atenționează pe fetele care se lasă infuențate și cumpără.

„Le vom demasca pe toate “mocangistele” care au umplut internetul cu ceaiuri și “cremuțe”. Pe toate divele care fac foamea pe bartere le bubuim în curând în cel mai tare show online marca Oana Zăvoranu. Facem caterincă, dar și vorbim serios despre cum “leșinatele” astea au prăjit la cap fetițele credule și le-au făcut să își dea bănuții”, promite Zăvo!

Oana Zăvoranu îl umilește pe Mircea Badea făcând publice detalii jenante din povestea lor de dragoste!

„Au înnebunit toate, iar pe voi, cred ele că vă iau de proaste. Dar voi nu sunteți gâște ca să haliți tot ce vă vând aceste “influencere”. La show-ul online făcut de mine le demasc pe toate impostoarele care slăbesc cu ceaiuri minune. Nu scapă nici zăpăcitele care vă mint că își îngrijesc părul ăla de cămilă doar cu șampoane luate din Dragon la 15 lei.

Oana Zăvoranu șochează din nou! Ce mesaj i-a trimis de Sărbători ”latinpolloverului” Pepe!

Ce fac eu, nu face nimeni, iar până la lansarea show-ului, toate mocangistele mai au timp să pupe mâna la Doamna Președintă! Însă nu o să fiu cu iertare, le bubui și le demasc pe toate “influencerele” care v-au fiert ani la rând. Stay tuned, vine ce așteptați de atâta timp! Că eu sunt Zăvo și mi se rupe!”, a scris Oana Zăvoranu pe Facebook.

Oana Zăvoranu, sinceritate debordantă: „Dura maxim 10 minute partida de sex”!

Oana Zăvoranu și șamponul care tunde părul

„Am un șampon, uită-te, îmi face un păr… Cât costă? 14 lei! Moamă, ce nebună ești! Iată ce păr am! Un șampon care îți tunde părul, nebunelor din corcoduș, voi sunteți fierte o să îl căutați imediat. În momentul ăsta voi sunteți pe Google și căutați șamponul care tunde”, sunt noile declarații spumoase ale Oanei Zăvoranu.

Oana Roman, în lenjerie intimă! A slăbit și pare mai îndrăzneață ca niciodată – FOTO

Oana a vorbit și despre ceaiurile de slăbit promovate de anumite vedete, făcând referire evident la Oana Roman: „Acum a fi divă înseamnă a face reclamă la mături, la mopuri, la ceaiuri de slăbit. Și ele spun: vai de mine ce am slăbit cu ceaiul ăsta. Să mori tu că ai slăbit! Păi noi te vedem din ce în ce mai dodoloană. Ei, păi nu că de puțin timp îl folosesc, zic ele. Cam cât de puțin că noi te vedem de șase luni? Aceste fetișoare amărâte, care de dimineața până seara fac treaba asta nu sunt sincere, sunt niște mincinoase. Sunt toate Pinocchio. Pinocchio!”.

What do you think?

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Ultimele doze de vaccin antigripal ajung la medicii de familie

Revenirea la job nu se află printre preferinţele românilor. Vor să călătorească din nou