in ,

Oana Roman, în lenjerie intimă! A slăbit și pare mai îndrăzneață ca niciodată – FOTO

Oana Roman a scăpat de inhibiții și continuă să surprindă! Oana Roman a decis în urmă cu un an să-şi schimbe radical stilul de viaţă și a reușit. Fiica lui Petre Roman a slăbit peste 10 kilograme în ultimele luni.

Și-a inventat o dietă în care mănâncă din toate, dar cantitate redusă. Pe lângă regimul alimentar, Oana Roman a continuat cu procedurile corpoale și cu ceaiurile de slăbit. Cu această transformare radicală, ea nu s-a temut să se fotografieze în lenjerie modelatoare și să posteze pe rețelele de socializare.

Cum a reușit Oana Roman să slăbească?

„Cum ai slăbit? Ei bine, eu v-am tot explicat de-a lungul acestor luni cum am reuşit să slăbesc. Unii dintre voi sunteţi uşor sceptici în legătură cu acest subiect şi mă tot întrebaţi în continuare cum am slăbit.

Nu mi-am făcut operaţie de micşorare a stomacului pentru că eu nu am voie să mă ating de zona aceea deoarece am o operaţie foarte complicată la nivelul abdomenului şi nu am voie să fac aşa ceva.

Am reuşit să slăbesc cu două lucruri: ţin un fel de dietă pe care mi-am inventat-o singură în sensul în care mănânc din toate, dar foarte puţin. Practic, mănânc un fruct sau o jumătate de covrig dimineața, la prânz mănânc o ciorbă, o supă sau o friptură şi seara, în general, nu prea mai mănânc nimic. În acelaşi timp, fac proceduri de remodelare corporală”, a scris Oana Roman pe Instagram.

What do you think?

Written by Cristiana Trifu

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
mircea-draghici

Drăghici, fostul trezorier PSD, condamnat la 5 ani de închisoare!

În plină pandemie de coronavirus, Cristi Chivu a pus mâna pe 7 milioane de euro – FOTO