in ,

Oana Zăvoranu șochează din nou! Ce mesaj i-a trimis de Sărbători ”latinpolloverului” Pepe!

oana zavoranu pepe

De-a lungul istoriei s-au intamplat iertari si impacari intre rivali ce nu suportau sa respire nici macar acelasi aer dar miracolul prin care nabadaioasa Oana i-a cerut , de Sfintele sarbatori, impacarea lui Pepe, este de-a dreptul inimaginabil. Ne-am fi mirat mai putin daca Iohannis i-ar fi dus cozonac lui Dragnea la puscarie, Donald Trump ar fi depus o coroana la inmormantarea generalului Quasem Soleimani  sau daca Viorica ar fi facut pace cu limba romana insa gestul Zavorancei pare un mister greu de elucidat.

Dupa cei zece ani de tiganii, jigniri, flegme si  injuraturi care au umplut paginile ziarelor in urma divortului, Oana i-a trimis fostului iubit si sot, Pepe, un mesaj in care specifica faptul ca nu-l vrea inapoi ci doar ii doreste fericire si sanatate.

”Nu mi-a raspuns mitocanul. Se vede ca-i este frica de madam Pastrama. Vroiam doar sa nu mai pastram vrajba intre noi, in nici un caz nu m-am gandit sa fim din nou impreuna pentru ca ”latinpulloverul” Pepe este foarte slab la  asternut. Prost, foarte prost”, au fost ultimele cuvinte ale divei.

What do you think?

Written by Opinia Pudică

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
montaj nato romania

Mema Zilei: E vai de iranieni! România, pregătită pentru mobilizarea NATO!

tanc romanesc

Pregătiți pentru război! Primul tanc 100% românesc a intrat în producție la Uzinele Dacia!