in , ,

Oana Zăvoranu îl umilește pe Mircea Badea făcând publice detalii jenante din povestea lor de dragoste!

Atragatorul luptător cu salteaua si jurnalist nepereche, Mircea Badea, ar parea in mintea celor care nu-l cunosc ca este pasionat doar de consumul excesiv de rahat, atunci cand este in fata camerelor de filmat si, in restul timpului, cu agitatia fara rost in fata unui sac de box. Ei bine, dragi prieteni, adevarul este cu totul altul! Stim ca este greu de crezut insa Mircica Minte Mica nu s-a casatorit flacau. Dupa ani buni de investigatii elaborate s-a aflat ca super-barbatul nostru a mai fost la fete si inainte de a face pui, dintr-o greseala a tineretii, cu cea care-l suporta acum prin locuinta.

Oana Zavoranu a dezvaluit detalii absolut incantatoare despre frumosul manechin de frizerii satesti din scurta perioada cand au fost combinați.

„Bai, putulica, ai uitat când veneai noaptea la mine acasă, în Dorobanți, deghizat? Cu o glugă în cap că să nu te vadă nimeni, că aveai tu impresia că ești urmărit de cetățeni? Era speriat de bombe și mai stătea și vreo jumătate de ora vizavi și apoi intra prin spate, pe la ghena de gunoi, ca acolo era locul lui. Sa zica mersi ca l-am primit in casa, ciudatul dracului! Cand am vazut ca vine la mine ca sa joace jiu-jitzu si sa faca spagatul, i-am dat papucii imediat cand l-am cunoscut pe altul, normal la cap. Saracul maimutoi este sigur lovit de o boala necunoscuta la oameni”, povesteste Oana.

What do you think?

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
nicolae badalau

Nicolae Badalau înjură în Parlament ca pe vremea când activa ca hoț de grâu: ”Du-te-n plua mea, tâmpitule!”

Încă un român a fost depistat ca fiind infectat cu coronavirus!