in ,

Oana Zăvoranu, sinceritate debordantă: „Dura maxim 10 minute partida de sex”!

oana zavoranu

”Toate parlitele care au facut Dubaiul, Ibiza, Cipru, Turcia si-au tras-o cu bosorogi libidinosi si au devenit brusc creatoare de moda”, a declarat Oana Zavoranu, anuntand ca se va apuca ea insasi de creatie vestimentara.

Dupa ce le-a facut varza pe modiste, a trecut la ”croitorasii cei viteji” din viata ei si a povestit cum i-au descusut asternuturile diversi iubiti.

”Pepe sta rau de tot la capitolul amor, prost-prost! Nici Mirco Maschio nu statea mai bine. Dura maxim 10 minute partida de sex. Cove nu a fost cel mai … micut”, i-a caracterizat ea nemultumita, doar pe o mica parte din pilotii ei de incercare.

La cata anatomie a invatat dupa atatea experiente carnale, Zavoranca e hotarata sa imbine cele doua pasiuni, sexul si croitoria, si sa-si deschida o firma de profil: ”Mama impunge si io mi-o trag”.

What do you think?

Written by Opinia Pudică

Comments

Leave a Reply
  1. Ciutacule,balosule,scuipa-n preajma,esti atat de idiot,incat nici nu ti-ai dat seama,ca marimea creierului tau,nu depaseste marimea bobului de piper,asa ca iti recomand,ca ar fi foarte bine sa te ocupi de dezvoltarea creierasului tau si nu de a-l altora,care pot sa-ti dea clasa la capitolul cultura,dar tu nemernicule ,te multumesti satisfacandu-ti orgoliile,cautand noi cururi carora sa le dai lustru adecvat pentru ati primi ciozvarta existentei care te mai tine in viata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
cumpanasu crotali

Cumpănașu, fără pastile: ”Cer ANSVSA să crotalieze toate mașinile cu coarne de ren de pe bulevardele Bucureștiului!”

orban la colindat

Domnu’ Orban, dar actele oficiale cine le rezolvă în alea 2 săptămâni în care bugetarii muncesc acasă la cârnați și țuică fiartă?