in ,

Trei romi, fugiți din izolarea la domiciliu, au fost prinși de polițiști și trimiși la Centrul de Carantină din Amara!

trei romi urziceni

Trei romi care nu au respectat condițiile de izolare la domiciuliu, au fost prinși joi, 26 martie, de polițiști și trimiși la Centrul de Carantină din Amara, așa cum prevede Ordonanța Militară a intrata în vigoare duminică.

Cei trei au fost opriți de către una dintre patrulele ce verificau respectarea dispozițiilor celui mai recent normativ instituit pentru gestionarea și aplicarea măsurilor de prevenire a răspîndirii coronavirusului, polițiștii constatând, în momentul verificării documentelor, că persoanele trebuiau să se afle în izolare la domiciliu, după ce  călătoriseră anterior într-o țară expusă infecției cu noul coronavirus din zonele de risc rosie/galbenă.

Polițiștii au trecut la sancționarea contravenineților, în cursul după amiezii aceștia fiind trimiși cu o autospecială la Centrul Județean de Carantină de la Amara.

Poliția Urziceni a mai dispus, pe 25 martie, o măsură similară, în cazul altei persoane care nu a respectat măsurile de izolare la domiciliu statuate prin lege.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
maria almasan

O mare vedetă critică alături de Marina Almașan diaspora: ”Rămâneți în coronasloboz acolo unde ați plecat, distrușilor!”

hotel ialomita

Hotelul Ialomița și Tabăra din Amara devin centre de carantină pentru ialomițenii monitorizați