in ,

Doi medici infestați cu coronavirus s-au trezit, după tratament, cu pielea neagră!

Pentru inconstientii care trateaza coronavirusul ca pe o simpla gluma si isi vad linistiti de vechile obiceiuri de viata ca si cand pe ei nu-i va atinge necazul, avem inca o stire urata. Daca nu se sperie de chinurile teribile la care sunt supusi cei infestati iar moartea li se pare doar o etapa fireasca a vietii, ar fi de dorit ca macar povestea cutremuratoare a doi medici chinezi sa-i faca sa-si reconsidere atitudinea.

Medicii Yi Fan şi Hu Weifeng, ambii în vârstă de 42 de ani, au contractat noul coronavirus în ianuarie, în timp ce îngrijeau pacienţi de covid-19 la Spitalul Central din Wuhan, oraşul de unde a izbucnit actuala criză de sănătate. Grav atinşi, cei doi au fost conectaţi la ECMO (oxigenarea extracorporală arterio-venoasă cu membrană), un dispozitiv folosit în cazul insuficienţei cardiace sau insuficienţei respiratorii. Acum imaginile cu ei fac înconjurul lumii. Cei doi s-au trezit din comă, dar au pielea de culoare neagra.

Desigur, pentru unii acest aspect pare un simplu detaliu legat de estetica, ba, pe foarte multi pamanteni albi i-ar si bucura sa-si vada inplinit visul de a fi negri insa specialistii fac o precizare deloc imbucuratoare:´´ Numai pielea se innegreste, membrele nu-si schimba dimensiunile, restul corpului ramane ca inainte de infestare”.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
tigan tandarei

Nelu Tătaru, veste soc: ”Vor fi salvate mii de vieți cu plasma pacienților din Țăndărei, vindecați de covid-19!”

amenda piatra neamt

Amendați cu 340.000 de lei, pe niște cheflii din Piatra Neamș i-a costat Paștele ca și când ar fi petrecut pe Lună!