in ,

Miliardarul George Soros, mai darnic cu câinii din Piața Victoriei decât cu lupta anti-coronavirus!

soros

Acum, cand un personaj invizibil precum coronavirusul, a amintit lumii ca, in fata mortii, suntem toti egali indiferent de avere, cultura, sex, religie sau varsta, bogatanii planetei recurg la fapte de care uitasera in vremurile de pace, liniste si prosperitate. Sunt multi cei care, speriati ca-si pot pierde viata si angajatii care le asigurau profiturile uriase, au inceput sa doneze sume importante pentru sustinerea luptei cu pandemia.

Dupa ce a intrat in memoria unei anumite parti din populatia Romaniei ca fiind ´´miliardarul  cel rau, ungur, american si evreu, care plateste dusmanii tarii pentru a ne distruge”, miliardarul Geroge Soros revine zilele astea in atentia publica. Cei care isi amintesc ca batranul filantrop a platit fiecarui caine 30 lei si fiecarui om 50 lei daca participau la protestele din fata Guvernului, vor fi socati sa afle ca acum, pentru lupta anti-coronavirus, a donat numai 1 milion de dolari, insa gestul conteaza mai mult decat suma.

”M-am născut la Budapesta, în timpul Marii crize economice, la doar un deceniu după ce Gripa spaniolă a făcut mii de morţi la Budapesta.

Am fost martorul celui de-Al Doilea Război Mondial, stăpânirii Partidului Crucilor cu Săgeţi şi asedierii oraşului. Îmi amintesc cum este să trăieşti în circumstanţe extreme”, a transmis Soros.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
dan-bittman-monica-odagiu

Dan Bittman se izolează în toate casele în care și-a depus ouăle!

viorel bogdan

Medicul virusolog și maestrul în credința budistă, V. Bogdan, s-a întors, dupa 43 de ani, din Tibet ca să-și ajute țara natală!