in ,

Vești rele pentru „petardați”: pocnitorile vor fi interzise definitiv în România!

Amatorii de amor pe lovele pot fi linistiti, nu este vorba de pocnitorile care ne destrezeaza, contra cost, in masina, la camera sau oriunde altundeva. Subiectul, de altfel foarte grav, se refera la pocnitorile care, folosite de traditionalistii fara discernamant, au scapat complet de sub control. Bombardamentele de anul acesta, cu ocazia sarbatorilor de iarna, le-au depasit la capitolul urmari negative pe cele din teatrele de razboi.

Mihai Cucerzan, initiatorul legii anti-fumat, vine o initiativa demna de toata lauda: a propus ca in Romania sa fie interzise TOTAL petardele in spatiul public. Vestea este pe cat de imbucuratoare pentru cetatenii intregi la minte, pe atat de trista pentru tabara cealalta, a celor care, in lipsa de  creier, nu sunt deranjati absolut deloc de zgomotele infernale, de incedii, latraturi, cotodaceli si miorlaieli cauzate de sperieturi, fiind inconstienti de efectele deosebit de tragice ale bombardamentelor. De fapt, am aflat pe surse ca, asa numitii petardati, fac experientele cu baunitori fiindca vor sa vada cum e sa traiesti  fara o mana, un ochi sau chiar fara intreg capul pe care oricum nu-l folosesc la nimic, fiind gol 100%.

„În România continuă să existe o problemă: traficul produselor pirotehnice pare a fi scăpat de sub control. Se întâmplă într-o ţară care a cunoscut deja tragedia clubului Colectiv. Cred că a devenit evident pentru toate minţile responsabile că lucrurile nu pot continua în acest mod“, a scris Mihai Cucerzan pentru a-şi justifica iniţiativa cetăţenească

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
dana-budeanu

Cutremur în lumea mondenă: Dana Budeanu se retrage după jignirile aduse de Bendeac!

Donald Trump message to nation

Donald Trump, mesaj adresat națiunii după atacul iranian asupra bazelor americane. Live Text