in ,

Dan Bittman se izolează în toate casele în care și-a depus ouăle!

dan-bittman-monica-odagiu

Din dragoste s-au facut multe prostii pe acest pamant dar si mai multe au fost lucrurile frumose realizate de forta acestui misterios sentiment. Suntem invatati de mici ca iubind si daruind putem trece orice obstacol.

Indragitul cantautor de la formatia de muzica usoara, Holograf, Dan Bittman este unul dintre pamantenii care a verificat toata viata teoria cu iubirea si, chiar in zile de pandemie, stie ca fiind indragostit nu are ce rau sa pateasca. Dupa ce a ´´divortat´´ in secret de Liliana Stefan cu care nu a fost casatorit niciodata insa au imprena trei baieti cucuieti, Danut isi trage seva din primul amatlac pe care l-a recunoscut oficial si pe care-l traieste la cote maxime cu mult mai tanara Monica Odagie.

Zilele astea, trubadurul cel nazdravan, a fost vazut in mai multe randuri impartind izolarea intre domiciliul familiei de doua decenii  si apartamentul prospaturii cu treizeci de ani mai verde.

De cate ori il vede iesind pe usa, coronavirusul isi ascute ghearele simtind in barbatul de 58 de ani o victima mai mult decat delicioasa dar se loveste de zidul iubirii, pavaza mai sigura ca orice masca si manusi chirurgicale. Nici politia nu are ce sa-i reproseze atata timp cat pe declaratia solistului scrie clar ca se deplaseaza ´´IN SCOP SEXUAL´´.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
canibali infectati

Un inginer de mine chinez, infectat cu Covid-19, a îmbolnăvit un trib de canibali din Noua Guinee!

soros

Miliardarul George Soros, mai darnic cu câinii din Piața Victoriei decât cu lupta anti-coronavirus!