in , ,

Medicul virusolog și maestrul în credința budistă, V. Bogdan, s-a întors, dupa 43 de ani, din Tibet ca să-și ajute țara natală!

viorel bogdan

Ca atatea alte pesonalitati mioritice care acasa la ei sunt niste anonimi oarecare dar pe plan international ridica sali in picioare, Viorel Bogdan este un roman cu o poveste de viata greu de crezut. Plecat in urma cu 43 de ani intr-o delegatie la un spital orasenesc din Vietnam, domnul Bogdan s-a intovarasit cu cativa medici de acolo si , in scurt timp, a hotarat sa treaca la Budism si sa se stabileasca in Tibet. In toata aceasta perioada si-a desavarsit studiile de virusologie si a deprins la perfectie filozofia de viata a calugarilor tibetani. De cand si-a schimbat stilul de trai nu s-a gandit nici macar o secunda ca, vreodata, s-ar mai putea intoarce la ce a lasat in urma. Totusi, vazand dimensiunea cosmica a tragediei prin care trece intreaga planeta si implicit Romania, s-a hotarat sa dea o fuga pe meleagurile copilariei si sa se implice in lupta anti-coronavirus.

”Caine sa fii si tot nu-ti poti opri lacrimile de durere cand vezi cum se chinuie compatriotii tai! Cu toate ca nu-mi vad capul de treburi la biroul din Tibet, am hotarat sa vin pentru cateva ore si in Romania, nu-mi trebuie mai mult, si sa aplic solutia de distrugere a coronavirusului . Sa terminam odata cu atatea discutii si frici si sa ne intoarcem la viata tihnita dinainte de pandalie!”, a declarat maestru Viorel Bogdan.

What do you think?

Written by admin

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
soros

Miliardarul George Soros, mai darnic cu câinii din Piața Victoriei decât cu lupta anti-coronavirus!

efectul iohannis asupra libidoului

VIDEO: Efectul Iohannis asupra libidoului pe timp de Pandemie!