in , ,

Mihai Bendeac îi rupe fâșul Danei Budeanu: ”Cretino, tu nu ai deschis o carte…”

mihai bendeac dana budeanu

Mihai Bendeac, comediantul ajuns celebrul tocmai datorită prestațiilor sale pline de sarcasm la adresa diverselor personalități ale socio-politico-show-bizz-ului autohton, a atacat-o cu talpa pe ceafă pe modista Dana Budeanu, într- postare pe Instagram.

Deranjat, probabil, de stilul aparte în care Budeanu comentează pe internet aparițiile vestimentare ale vedetelor momentului, dar și ușor invidios pe succesul social media repurtat poate mult prea ușor de virala creatoare de modă, Bendeac a intrat prin alunecare la aceasta, filmat pe Instagram în timp ce ținea un discurs despre acțiunile stilistei.

”Bă, deci, Dana Budeanu… Am urmărit câteva interpelări ale ei. Atunci când începe să vorbească despre politică sau chestiuni sociale, îmi vine, uneori, să o bat. Dar sunt câteva chestiuni în legătură cu care are o dreptate perfectă. Una dintre ele fiind acele discuții despre femei și despre cum ele își construiesc imaginea unui bărbat perfect. Să aibă bani, un statut social, să fie frumos, citit, cu o nesimțire ieșită din comun.

Multe dintre ele nereprezentând altceva decât corpul fizic. Am rămas necăsătorit până la 36 de ani și am avut de-a lungul timpului tentații. Bărbatul se plictisește de corpul unei femei, dacă e inteligent, după 24 de ore. Voi meritați așa ceva, amețitelor? Ce pui pe masă, cretino? Nu ai deschis o carte”, a spus Bendeac.

Pentru a nu rămâne datoare, Dana Budeanu a lăsat de înțeles că îi va dedica lui Bendeac următorul episod al emisiunii sale de pe Youtube, intitulat sugestiv ”Marțafoiul depresat versus comediantul ratat”.

What do you think?

-4 points
Upvote Downvote

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
porumb cfr insamantari

C.F.R a devansat însămânțarea de primăvară. Recoltarea e la vară, între două accelerate întârziate…

mario iorgulescu

Rețeta Hayssam – Mazăre – Ghiță – Elena Udrea: Mario Iorgulescu dat dispărut în Italia!