in ,

Carantină de noapte în România! Revine declarația pe proprie răspundere!

declarartie proprie raspundere

Klaus Iohannis a anunțat ieri necesitatea unor restricții sociale care să contribuie la reducerea ritmului de expansiune a focarelor de coronavirus iar premierul Ludovic Orban a detaliat, în direct la Digi24, tema generală a carantinei parțiale anunțate de Președinte.

”Pe timpul nopții va fi permisă deplasarea doar pentru activități absolut necesare. Deplasarea la muncă, din motive medicale, deci numai acele deplasări care sunt necesare.

Magazinele vor fi închise vor fi închise la ora 21. Intervalul interzis de circulație va fi între orele 22, sau 23, până la 5 sau 6 dimineața.

Nu o să închidem toate magazinele. Farmaciile le lași deschise. Benzinăriile trebuie lăsate deschise. Sunt activități esențiale.

Va fi probabil o declarație pe proprie răspundere. Mă deplasez cu un scop dintre cele care sunt într-adevar cele pentru care se permite deplasarea.

Puțin ne-am mai îmbunătățit. E posibil să se accepte declarația pe format online, adică să arăți telefonul. Încercăm să vedem cum o reglementăm, astfel încât să nu fie neapărat pe hârtie.

Vor fi amenzi pentru nerespectarea regulilor. În toată țara”, a declarat Ludovic Orban.

What do you think?

-1 points
Upvote Downvote

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
iohannis carantina

Iohannis anunță carantină parțială! Circulația pe timpul nopții va fi interzisă de luni!

iulia albu dana budeanu

Iulia Albu apreciază valoarea colegei de breasla: ”Dana Budeanu e ca Floricica Dansatoarea!”