in ,

Rețeta Hayssam – Mazăre – Ghiță – Elena Udrea: Mario Iorgulescu dat dispărut în Italia!

mario iorgulescu

Mareio Iorgulescu, fiul președintelui LPF Gino Iorgulescu, a fost dat dispărut în Italia, în scurt timp după ce a fost pus oficial sub acuzare de către procurori în urma tragicului accident rutier soldat cu moarte unei persoane.

În luna septembrie a anului trecut, beizadeaua șefului LPF gonea cu un autoturism marca Aston Martin pe Şoseaua Chitilei, în urma pierderii controlului asupra volanului pătrunzând pe contrasens şi izbind un alt autovehicul condus de un bărbat care a murit pe loc.

În scurtă vreme după ce a fost internat în stare gravă la Spitalul Elias, băiatul de bani gata care a lăsat orfani doi copii a fost transferat, cu toată opoziția medicilor, la Clinica San Raffaele din Milano, operațiunea stârnind la acea vreme destule controverse și avertizând autoritățile asupra faptului că se pregătea un scenariu după rețeta de succes Hayssam – Mazăre – Ghiță – Elena Udrea și alții, în urma căruia Iorgulescu Jr. urma să se pună la adăpost de rigorile legii.

După ce fiul șefului LPF a fost pus oficial sub acuzare, jurnaliștii wowbiz.ro au încercat să-l contacteze, vizitându-l la Clinica italiană unde a fost transferat, însă, surpriză, unitatea medicală în cauză nu avea niciun fel de date privind un eventual pacient care să corespundă profilului lui Iorgulescu.

„El nu se află în acest moment internat în vreun salon VIP. N-aș putea să vă spun dacă a fost vreodată internat aici. E posibil, deși, ca o simplă părere personală, eu cred ca în presa din România s-a strecurat o eroare, fiind, de fapt, vorba de un alt spital”, au declarat surse din spital pentru sursa citată.

What do you think?

Written by Barikada

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
mihai bendeac dana budeanu

Mihai Bendeac îi rupe fâșul Danei Budeanu: ”Cretino, tu nu ai deschis o carte…”

misha connect r

Superba Misha a lui Connect-R, goală pe o plajă de Sărbători! Foto în articol