in ,

Mărgineanu sare în apărarea lui Bittman: „Sunt foarte mulți proști! Oile nu ascultă, doar înjură și se enervează în fața televizorului!”

Actorul şi cântăreţul Mihai Mărgineanu se declară un susținător vehement al lui Dan Bittman.

Colegul său de breaslă, Dan Bittman, a fost criticat dur pentru declarațiile sale referitoare la restricțiile privind Covid-19.

Vezi și: Dan Bittman instigă la revoltă împotriva autorităților: „Să mor și eu de Covid! Nu vreau să mai trăiesc în aceste condiții”

Solistul de la Holograf este convins că numărul deceselor este fals și că nu se poate stabili cu exactitate dacă un om a murit de Covid-19 din moment ce autopsia este interzisă.

„Oile au inventat politically corect”

„Oameni putini, restul populație , spunea un regretat actor cândva pe la mijlocul anilor 90.

Adică, că să înțeleagă și conformiștii anului 2020, sunt mult mai multe oi decât lupi . Și că să înțeleagă și conformiștii mai tari de cap ai anului 2020 , adică sunt foarte mulți prosti și prea putini deștepți în aceasta lume normala.

Totdeauna, deștepții au trăit altfel decât turma, au fost liberi și s-au exprimat liber atunci când au avut de spus ceva. Oile, în schimb, au inventat politically corect.
Dan Bitman este un om liber, deștept și vreți nu vreți, unul dintre marii artiști în viață ai poporului asta din care fac parte multe oi senile.

„Bittman, visul erotic al tuturor iubitelor noastre”

Este un om deștept, educat, a demonstrat tot ce era de demonstrat pe lumea asta. A fost rand pe rand student, absolvent, rocker și ne-rocker, prezentator de succes, om poltic și om de afaceri, tata a trei băieți mari și frumoși și visul erotic al tuturor iubitelor noastre.

Atunci când un om că Dan Bitman are ceva de spus, orice deștept din Romania sau de aiurea, ar trebui să asculte că poate învață ceva. În general, oile nu asculta. Ele doar înjură și se enervează în fata televizorului!”, a scris Mihai Mărgineanu pe Facebook.

What do you think?

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Cum arată casa Danei Rogoz. Terasa este superbă – FOTO

aurel moldoveanu

După numeroase operații estetice, Aurel Moldoveanu arată mai sexy ca Bianca Drăgușanu!