in ,

După numeroase operații estetice, Aurel Moldoveanu arată mai sexy ca Bianca Drăgușanu!

aurel moldoveanu

Cine nu-l cunoaște pe celebrul Aurel Moldoveanu înseamnă că a trăit degeaba. Îndrăgitul cantautor este vestit pe întreg mapamodul ca un perfecționist iremediabil atât în ceea ce privește creația artistică dar, mai ales, legat de aspectul său fizic.

Dacă la cântecele pe care le interpretează exigenții critici sunt de părere că ar fi loc de mai bine, când vine vorba de ”look” toți recunosc că ”the king” a atins frumusețea absolută.

În perioada în care a fost dat dispărut, Aurel și-a vândut tot ce avea, iar încasările le-a cheltuit pe operații estetice care l-au făcut să arate la 60 de ani ca un adolescent de clasa a IX-a. Exact ca și botoxatele care afirmă că arată bine de la diete magice și multă sală, nici trubadurul nostru nu recunoaște că s-a tăiat din cap până-n călcâie. El explică noua sa înfățișare ca fiind efectul exclusiv al melodiilor de dragoste pe care le cânta cu tot sufletul.

Fascinați de șocanta apariție a idolului lor, fanii nu au făcut economie la complimente, având reacții dintre cele mai măgulitoare.

”Zici că ești mutant. Ferească Dumnezeu!”

”Un plasticat grețos. Ești cumva și pedofil, Aurele, sau numai penibil?”

”Când și-a întins pielea meclei, nu te-a atins doctorul și pe la creier? ”

What do you think?

10 points
Upvote Downvote

Written by Opinia Pudică

Comments

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Mărgineanu sare în apărarea lui Bittman: „Sunt foarte mulți proști! Oile nu ascultă, doar înjură și se enervează în fața televizorului!”

Navă spațială! Șoferiță, amendată după ce a fost prinsă mergând cu viteza de 703km/h