in

Ponta, atac dur la Gușă și la ”sluga” lui, Hoandră: ”Îi vedeți fără ciorapi, dar sunt miliardari!”

Simtind ca turma oitelor ratacite din PSD este amenintata de un lup deosebit de viclean precum Cosmin Gusa, presedintele Pro Romania, Victor Ponta sare la beregati ca sa-si apere pepiniera de cadre.

”Îi vedeti voi fara ciorapi in picioare dar Gusa si sluga lui credincioasa, Octavian Hoandra sunt multi-miliardari, au palate si masini scumpe, yacht-uri si se deplaseaza cu avioane private ca niste nababi”.

Intelectual de stanga , Gusa, patronul socialist al defunctei televiziuni Realitatea, l-a lasat sa contraatace pe servitorul sau , Hoandra, ca doar d-aia il lasa sa vina băut la emisiuni si sa spuna ce prostii ii trec prin cap. Aflat la bordul yacht-ului cu care face saptamanal naveta Cluj- Bucuresti, Hoandra a declarat ca il va da in judecata pe Ponta, sperand ca din banii castigati in urma procesului sa devina, in sfarsit, putred de bogat.

”Am dovezi ca sunt sarac nu numai cu duhul ci si din punct de vedere material. Locuiesc in aceleasi doua camere de cand ma stiu si traiesc, de azi pe maine, exclusiv din atarnatorii. Cine imi da o tuica, bine, cine nu, la fel de bine”, a explicat reputatul filolog ardelean.

What do you think?

Comments

Leave a Reply
  1. Ce-i de invidiat?Oricum,nici un proprietar de conace/vile/palate fie si cu 50 de camere,nu va folosi decat vreo camera-doua sau,10 daca are vreo 10 copii(caz utopic).Dar,de intretinut trebuie sa le intretina toata viata(adica,cheltuiala de timp si bani….pentru ceva ce nu va folosi poate niciodata…desteapta chestie?!).Tot asa,un miliardar,are acelasi nr.de gauri ca orice om(o gura,un stomac,un anus) cu aceeasi capacitate.Daca se imbuiba potrivit miliardelor,poate ajunge mai repede intr-o luxoasa „garsoniera” la cota – 2 m.
    Dar,sa nu porti niste ciorapi de calitate care sa te fereasca de praf,de vreo raceala si totodata sa absoarba transpiratia(ca sa nu iti imbibe pantoful de calitate( daca si ei transpira….daca nu,e nefiresc si e rau!)…e doar,o fita.Miliardele inca nu au reusit sa inlocuiasca niste lucruri firesti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
malta

Malta, paradisul autentic al Mediteranei

VIDEO: România, banul public și Compactoarele de la Căpâlna