in

Cum arată casa Danei Rogoz. Terasa este superbă – FOTO

Dana Rogoz locuiște într-o superbă vilă din zona Grădina Icoanei, imobil pe care l-a renovat în decurs de 7 ani. Acum totul este pe placul vedetei.

Dana Rogoz locuiește alături de soțul ei, Radu Dragomir, de fiul lor, Vlăduț, și de micuța Lia.

Casa vedetei se află în zona Grădina Icoanei și este o adevarata oază de liniște și relaxare. Imobilul dispunde de mansardă, două dormitoare, un living, birou și camera copiilor. De asemenea, o terasă spațioasă pe care actrița a amenajat-o după bunul plac, cu hamac, leagăn, flori, măsuță și scaune. Și pentru că se apropie Halloween-ul, care va avea loc în ultima zi a lunii octombrie, Dana a redecorat în ton cu specificul sărbătorii.

„Am decorat terasa împreună cu Vlad. Avem bostani de toate formele și mărimile, ghivece noi cu flori, am cumpărat și lumânări, dar ne mai lipsesc câteva frunze colorate, pe care le vom alege din parc. Nu pot să vă explic cât îmi e de drag să fim cu toții acasă. Sunt momente de armonie în care parcă mă desprind puțin de la podea..”, a scris Dana Rogoz pe rețelele de socializare alături de câteva imagini superbe.

What do you think?

Written by Cristiana Trifu

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
grup whatsapp2

O ialomițeancă de 30 de ani și-a înscenat moartea pentru a se putea retrage de pe grupurile de WhatsApp pentru părinți

Mărgineanu sare în apărarea lui Bittman: „Sunt foarte mulți proști! Oile nu ascultă, doar înjură și se enervează în fața televizorului!”