in

Dan Bittman instigă la revoltă împotriva autorităților: „Să mor și eu de Covid! Nu vreau să mai trăiesc în aceste condiții”

Revolta lui Dan Bittman! Solistul de la Holograf nu crede în cifrele pe care le dau autoritățile zi de zi.

Dan Bittman este convins că numărul deceselor este fals și că nu se poate stabili cu exactitate dacă un om a murit de Covid-19 din moment ce autopsia este interzisă.

Citește și: Dan Bittman, anunț cu tupeu: ”Nu mă pot amenda dacă mănânc semințe, fără mască, pe stradă!”

“Eu nu contest că sunt cazuri dramatice. Atâta vreme cât nu am voie să fac autopsie pentru a stabili de ce a murit o persoană, nu pot să spun că au murit 5.000 de oameni de Covid-19 în România. Nu ai voie să spui, ca medic, că un om a murit de o boală, dacă nu îi faci autopsie. Sunt alături de familiile îndurerate. Mie mi-au murit ambii părinți, nu de Covid (…) dar nu pot să înghit informație fără discernământ.”, a declarat Bittman pentru gandul.ro.

Scos din minți de autoritățile care l-au transformat într-un „șomer de lux” prin măsurile luate în cele 9 luni care s-au scurs de la declanșarea epidemiei de coronavirus, Dan Bittman a mai spus:

„În primul rând e miza să există starea asta în care se pot achiziționa tot felul de drăcii fără licitație, și poliția e mulțumită că e lumea liniștită. Unii stau acasă, primesc o parte din salariu. Le doresc însă românilor să gândească cu mintea lor. Sună-mă în 5 decembrie să îmi spui câte cazuri sunt… Nu ți se pare că e o manipulare? Sunt patru-cinci-zece oameni cu afaceri de miliarde, care știu exact ce vor (…) Cer oficial demisia acestor nenorociți. Trebuia să pice guvernul acesta de zece ori! Toți cei care au organizat desantul penibil, demonstrând că pentru mine e ciumă, pentru alții mumă… Cum adică? Tu asta numești protejarea unei națiuni?

Să mor și eu de Covid, să dea Dumnezeu. Chiar nu vreau să mai trăiesc în condiții degradante. Nu se poate așa ceva, este prea mult. Trebuiau făcute zece spitale adevărate, pline de echipamente.”

What do you think?

Written by Cristiana Trifu

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

De ce mor atâţia români de COVID-19? Explicațiile specialiștilor: „Infecțiile nosocomiale”

Pastramă, pe masa CNA! Emisiunea lui Brigitte de la Antena Stars, sancționată: „E evident că acel copil este folosit” – VIDEO